Ρωμανός: Είναι ντροπή να κρύβεται επί τόσες μέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Σκουρλέτη

Ρωμανός: Είναι ντροπή να κρύβεται επί τόσες μέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Σκουρλέτη

Αφωνία καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του Πάνου Σκουρλέτη για τα «παράκεντρα» και τα τρολ της Κουμουνδούρου, αλλά και την ανακοίνωσή του ότι θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το τρολ «Πεν Νταλαούρα».

Κάνοντας λόγο για «χυδαίο κύκλωμα λάσπης και μαύρης προπαγάνδας που δρούσε στα υπόγεια της Κουμουνδούρου», ο κ. Ρωμανός εκφράζει την ελπίδα ο κ. Σκουρλέτης «να κατονομάσει τους επώνυμους δημοσιογράφους που διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς μεταξύ των οποίων και τους λογαριασμούς του κ. Τσίπρα».

Στο ίδιο πλαίσιο, καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση «να σπάσει επιτέλους την αφωνία» της, λέγοντας ότι «Είναι ντροπή να κρύβεται επί τόσες ημέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά ο Νίκος Ρωμανός δήλωσε:

Σήμερα ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος αποκάλυψε δημόσια το χυδαίο κύκλωμα λάσπης και μαύρης προπαγάνδας που δρούσε στα υπόγεια της Κουμουνδούρου, πήγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να δώσει σχετικά στοιχεία. Ελπίζουμε να κατονομάσει τους επώνυμους δημοσιογράφους που διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς μεταξύ των οποίων και τους λογαριασμούς του κ. Τσίπρα. Και επιμένουμε να ζητάμε, ακόμα πιο εμφατικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, να σπάσει επιτέλους την αφωνία του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι ζήτημα δημοκρατίας και διαφάνειας. Και είναι ντροπή να κρύβεται επί τόσες μέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Πάνος Σκουρλέτης

Νωρίτερα, πηγές από το περιβάλλον του κ. Σκουρλέτη αποκάλυψαν την πρόθεσή του να προσφύγει στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ταυτοποιηθεί η προέλευση των επιθέσεων εναντίον του.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, η σχεδόν εμμονική αναφορά του ονόματός του από συγκεκριμένους λογαριασμούς, που υπερβαίνει τα όρια της δημόσιας πολιτικής κριτικής τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαης.

Ο πρώην υπουργός και Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ θέτει ζήτημα εξυγίανσης του δημοσίου λόγου, στον απόηχο της κλιμακούμενης στοχοποίησης που δέχεται από τα τρολς του Διαδικτύου τους τελευταίους μήνες.

Σημειωτέον ότι οι αποκαλύψεις του κ. Σκουρλέτη, ο οποίος μίλησε για «παράκεντρα» και «υπόγεια με στημένο μηχανισμό» δεν αφορούν μόνο στις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις και τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε εκτενώς σε ενυπόγραφα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν τη δράση συγκεκριμένων λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα σε βάθος τουλάχιστον τριετίας, με αποκορύφωμα τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ και την ακραία επίθεση εναντίον του.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σκουρλέτης έχει επισημάνει στο δημόσιο διάλογο την οριζόντια δράση των τρολς στην εγχώρια πολιτική ζωή, είτε αυτά αναπαράγουν τη γραμμή της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ, είτε απηχούν μια ακροδεξιά ρητορική.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ