Προανακριτική: Τα emails που αποκαλύπτουν την εμπλοκή Χούρι στο SYRIZA CHANNEL

Προανακριτική: Τα emails που αποκαλύπτουν την εμπλοκή Χούρι στο SYRIZA CHANNEL

Emails -18 στον αριθμό- που περιλαμβάνουν αλληλογραφία του λογιστή Αντώνη Λιανού και ενός εκ των ιδιοκτητών της λιβανέζικης εταιρείας CCC, του Φάουντ Χούρι, έφτασαν στα γραφεία της προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή.

Η επικοινωνία των δύο αφορά στις λεπτομέρειες της συνεργασίας της εταιρείας CCC με την «Τοξότης» του Χρ. Καλογρίτσα, που σκοπό είχε τη συμμετοχή στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες του 2016.

Ιδιαίτερης σημασίας θεωρείται η επικοινωνία των δύο στις 25/8/16, τρεις μέρες δηλαδή μετά τη συμφωνία των CCC-Τοξότης για την κατασκευή έργων στα ΗΑΕ, όπου και αναζητούνται περισσότερες πληροφορίες για την πλευρά Καλογρίτσα, ενώ γίνονται αναφορές και στον διαγωνισμό για τις άδειες, επιβεβαιώνοντας έτσι τις καταθέσεις που μιλούν για εικονικότητα της σύμβασης.

Όπως είναι λογικό, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διείδαν διαφορετικά τις τελευταίες εξελίξεις, με την πλειοψηφία να κάνει λόγο για επιβεβαίωση της εμπλοκής της CCC στην υπόθεση του τηλεοπτικού σταθμού και τη μειοψηφία να επισημαίνει πως η πλευρά Καλογρίτσα ουσιαστικά αναγνωρίζει την οφειλή των 3 εκατ. ευρώ -της εγγυητικής- στη λιβανέζικη εταιρεία.

Τα email που κατατέθηκαν στην προανακριτική

proanak mail 1.jpegproanak mail 2.jpegproanak mail 1.jpeg 1proanak mail 3.jpegproanak mail 2.jpeg 1proanak mail 4.jpeg

Δείτε τα emails της 27/8/16 ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δείτε τα emails της 26/10/16 ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δείτε τα emails της 9/12/16 ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δείτε τα emails της 24/12/16 ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δείτε τα emails της 15/2/17 ΕΔΩ

Δείτε τα emails της 17/4/17 ΕΔΩ

Δείτε τα emails της 29/8/17 ΕΔΩ

Δείτε τα emails της 14/6/19 ΕΔΩ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ