ΠΑΣΟΚ για παραίτηση Λοβέρδου: Προεκλογικά αγωνιζόταν για τον Βόρειο Τομέα και 10 ημέρες μετά κάνει λόγο για πολιτικές διαφωνίες

ΠΑΣΟΚ για παραίτηση Λοβέρδου: Προεκλογικά αγωνιζόταν για τον Βόρειο Τομέα και 10 ημέρες μετά κάνει λόγο για πολιτικές διαφωνίες

Θέση για την παραίτηση του Ανδρέα Λοβέρδου από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ αλλά και από μέλος του κόμματος πήραν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο «καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές», αναφέροντας πως «δεν γνώριζαν, δεν είχαν ενημερωθεί, δεν υπήρχε επικοινωνία με τον Λοβέρδο νωρίτερα», ενώ θεωρούν παράδοξο ότι «προεκλογικά ο Λοβέρδος αγωνιζόταν για τον Βόρειο Τομέα και 10 ημέρες μετά κάνει λόγο για πολιτικές διαφωνίες».

Το χρονικό της παραίτησης

Mε ανακοίνωση που απέστειλε γνωστοποίησε την παραίτησή του από όλα τα όργανα του κόμματος, καθώς και από μέλος, δηλώνοντας: «Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον πρόεδρο του Κινήματος».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον πρόεδρο του Κινήματος. Εύχομαι στον πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.
ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ' όλα είναι πεντακάθαρη».

«Πυρά» από στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Παραπολιτικά» 90,1, o αστυνομικός του Ανδρέα Λοβέρδου έφτασε λίγο μετά τις 11 στη Χαριλάου Τρικούπη για να παραδώσει την εν λόγω επιστολή.

Μετά από λίγη ώρα, οι συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη παρέλαβαν την επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου, χωρίς να κάνουν κανένα σχόλιο, ωστόσο κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ θεωρούσαν αναμενόμενη την κίνηση Λοβέρδου, καθώς το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν «παγώσει».

Άλλα στελέχη, σχολιάζοντας την κίνηση του πρώην υπουργού, έλεγαν πως «ενοχλεί η αυτονομία του ΠΑΣΟΚ, σωθήκαμε από τους ''γεφυροποιούς''».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ