Οικονόμου για «παρακολούθηση» Φλώρου: Το έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας του ΣΥΡΙΖΑ

Οικονόμου για «παρακολούθηση» Φλώρου: Το έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για τα περί παρακολούθησης του Α/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου από την ΕΥΠ.

Όπως επισημαίνει ο κ. Οικονόμου από το 1974 κανένας πολιτικός φορέας δεν είχε επιχειρήσει να εμπλέξει τις Ένοπλες Δυνάμεις στην κομματική αντιπαράθεση. «Το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας πιστά την τακτική «Τσίπρας προαναγγέλλει - Βαξεβάνης δημοσιεύει – ΣΥΡΙΖΑ υπερθεματίζει»».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάλιστα, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «στηριζόμενος σε υλικό που διοχετεύουν ρυπαρά δίκτυα, έφτασε στο έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας -σε μια κρίσιμη μάλιστα συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα- επιχειρώντας να δημιουργήσει ρήγμα μεταξύ της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και της πολιτικής ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένου του Πρωθυπουργού».

Αναλυτικά η δήλωση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου:

«Μετά το 1974 κανένας πολιτικός φορέας δεν είχε επιχειρήσει να εμπλέξει τις Ένοπλες Δυνάμεις στην κομματική αντιπαράθεση. Το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας πιστά την τακτική «Τσίπρας προαναγγέλλει - Βαξεβάνης δημοσιεύει – ΣΥΡΙΖΑ υπερθεματίζει». Στηριζόμενος σε υλικό που διοχετεύουν ρυπαρά δίκτυα, έφτασε στο έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας -σε μια κρίσιμη μάλιστα συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα- επιχειρώντας να δημιουργήσει ρήγμα μεταξύ της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και της πολιτικής ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένου του Πρωθυπουργού. Δεν θα τους περάσει, διότι οι θεσμοί μας είναι ισχυρότατοι και ο λαός μας, με απόλυτη σύμπνοια, απαιτεί το εθνικό και το συλλογικό να μένουν απρόσβλητα από κάθε σκοπιμότητα. Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός είχαν και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Η Κυβέρνηση επιδιώκει την αλήθεια, διότι δεν την φοβάται. Για αυτό είναι πάντοτε με την Δικαιοσύνη και τους θεσμούς».

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό και την εισαγγελέα της ΕΥΠ για τα όσα δημοσιεύει το Documento. To δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Κ. Φλώρος ήταν ο στόχος «519c» της ΕΥΠ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS