Ευρωβουλή: Ο Γιάννης Λαγός θα λαμβάνει μισθό 6.000 ευρώ μηνιαίως, παρά την σύλληψή του

Ευρωβουλή: Ο Γιάννης Λαγός θα λαμβάνει μισθό 6.000 ευρώ μηνιαίως, παρά την σύλληψή του

Στα χέρια των βελγικών αρχών βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

Η σύλληψη του έγινε λίγο μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να άρει την ασυλία του και συνεργάστηκαν οι ελληνικές με τις βελγικές αρχές για να υλοποιηθεί.

Ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής, όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, κατέβηκε από το σπίτι του για να μεταβεί σε άγνωστο προορισμό, με μισθωμένο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε, όταν τον πλησίασε ένας αξιωματικός της βελγικής αστυνομίας. Αφού ταυτοποίησε ότι πρόκειται για τον Γιάννη Λαγό προχώρησε στη σύλληψή του.

Ωστόσο, όπως προβλέπεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία, μπορεί ο Γιάννης Λαγός να συνελήφθη και αναμένεται να ευρεθεί ενώπιον βελγικού δικαστηρίου, όμως δεν χάνει την ιδιότητα του ευρωβουλευτή και θα συνεχίσει να αμείβεται κανονικά, ακόμη και μέσα στη φυλακή.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Λαγός θα παίρνει μισθό που ξεπερνά τις 6.000 ευρώ και που ενδέχεται να λαμβάνει μέσα από τη φυλακή για όλο το υπόλοιπο της θητείας του, δηλαδή μέχρι το 2024.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ