Νέα εισήγηση Γεωργιάδη στην Επιτροπή για άνοιγμα επιχειρήσεων από βδομάδα

Νέα εισήγηση Γεωργιάδη στην Επιτροπή για άνοιγμα επιχειρήσεων από βδομάδα

Το άνοιγμα εμπορικών κέντρων, φροντιστηρίων και κέντρων αισθητικής, θα εισηγηθεί στην επιτροπή των ειδικών, για την ερχόμενη εβδομάδα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ο κ. Γεωργιάδης η εισήγηση αυτή θα γίνει εφόσον επιβεβαιωθεί η πτωτική τάση των κρουσμάτων κοροναϊού.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των Λυκείων, επεσήμανε στον Ant1 πως εάν δεν είχαμε τα self tests, θα είχαμε σήμερα φορείς να διασπείρουν τον ιό στα σχολεία.

Προανήγγειλε πως σύντομα το “εργαλείο” αυτό θα επεκταθεί στο λιανεμπόριο, ώστε να υπάρχει καλύτερη “χαρτογράφηση”.

Ο εμπορικός κόσμος μας ζητά να καταργηθεί το click inside

Δεν έκρυψε πως, ως Υπουργός Ανάπτυξης, υποστηρίζει το αίτημα του εμπορικού κόσμου για άνοιγμα των καταστημάτων χωρίς ραντεβού.

Ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε πως η κινητικότητα του κόσμου συνδέεται με την ανάγκη να ανοίξει η εστίαση με τραπέζια σε εξωτερικούς χώρους.

Ερωτηθείς σχετικά με το επικείμενο άνοιγμα του τουρισμού στα μέσα Μαΐου, είπε πως «μπορεί να ανοίξει ο τουρισμός χωρίς να ανοίξει η εστίαση», παρά το γεγονός ότι ο συνδυασμός θα ήταν πολύ καλύτερος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ