Μπακογιάννη: Αστεϊσμός η φράση μου για τα Χανιά

Μπακογιάννη: Αστεϊσμός η φράση μου για τα Χανιά

«Το είπα αστειευόμενη». Αυτό ξεκαθάρισε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη αναφορικά με τη δήλωση που έκανε χθες, ότι «τίποτα δεν την κρατάει από το να πάει στην Κρήτη το Πάσχα» και πρόσθεσε, πως έτσι κι αλλιώς η ίδια μπορεί να πάει και έχει υποχρέωση για αυτό.

«Ελπίζω να πάμε όλοι την Κρήτη», τόνισε στον «Θέμα 104,6» και επικαλούμενη μελέτη του πανεπιστημίου της Κρήτης για την πορεία των εμβολιασμών, υπογράμμισε ότι θα υπάρχει μία καθοδική πορεία των λοιμώξεων εάν έχουμε τα εκατομμύρια εμβόλια που προγραμματίζονται και λογικά σκεπτόμενη, όπως είπε, το ιικό φορτίο θα έχει μειωθεί και άρα θα έχουμε τη δυνατότητα, πάντα με προσοχή, να μπορέσουμε να ξαναβρούμε ένα μέρος της ζωής μας.

Παράλληλα, κληθείσα να σχολιάσει τις σκέψεις για άνοιγμα της οικονομίας η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως πρέπει να γίνει, διότι ξέρουμε ότι η αγορά κινείται στα κρυφά. Υπογράμμισε δε ότι στις νεαρές ηλικίες, κυρίως 17-22 ετών υπάρχει μεγάλη κόπωση. Και αυτό όπως είπε, διότι δεν μπορούν να μείνουν κλεισμένοι άλλοι μέσα. Είναι στα όρια τους, ξεσπούν βίαια, δεν έχουν πάει στις σχολές τους και αρνούνται να μείνουν μέσα στα σπίτια τους που ενδεχομένως να πυροδοτείται και ένας καυγάς με τους γονείς. Αντιθέτως, προτιμούν να συνευρίσκονται σε σπίτια, το οποίο όπως είπε η κ. Μπακογιάννη είναι επικίνδυνο.

«Καλύτερο είναι να βρίσκονται έξω, είναι πιο ασφαλές», κατέληξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS