Μητσοτάκης: Τι καταφέραμε το 2022 για τους νέους, τις γυναίκες, την εκπαίδευση και τις νέες οικογένειες

Μητσοτάκης: Τι καταφέραμε το 2022 για τους νέους, τις γυναίκες, την εκπαίδευση και τις νέες οικογένειες

Στις πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης γα τους νέους, τις γυναίκες και τις νέες οικογένειες μέσα στο 2022, επέλεξε να αφιερώσει το σημερινό του κείμενο που ανήρτησε στο Facebook, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός στάθηκε στα μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους, την αύξηση του κατώτατου μισθού, την ενίσχυση της εκπαίδευσης, την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας, τις συντάξεις και την επιλογή μεγάλων στούντιο του Χόλιγουντ να προχωρήσουν σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, στην ανάρτηση που συνοδεύεται από μια φωτογραφία με τα Λευκά Όρη της Κρήτης, έγραψε:

«Συνήθως τις Κυριακές κάνουμε μία (το ξέρω, όχι πολύ σύντομη!) ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε. Σήμερα όμως, καθώς αφήνουμε πίσω μας την περίοδο των γιορτών, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτά που επιλεκτικά ξεχωρίζω από όσα έγιναν μέσα στο 2022.

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο σύντομος μπορώ, και φυσικά δεν σκοπεύω να σας γράψω για όλα τα πεπραγμένα του 2022, αφού δεν νομίζω πως έχω το δικαίωμα να καταχραστώ σε τέτοιο βαθμό το χρόνο σας. Γι’ αυτό δεν θα σταθώ στους δείκτες της οικονομίας, στους οποίους οι επιδόσεις της Ελλάδας είναι η θετική έκπληξη στην Ευρώπη, αλλά θα εστιάσω περισσότερο στις πολιτικές υπέρ των νέων, των γυναικών και των νέων οικογενειών, στην προσπάθεια που κάνουμε να αλλάξουμε τη ζωή των πολιτών προς το καλύτερο. Ελπίζω πραγματικά να σας φανεί ενδιαφέρον.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ