Μητσοτάκης για αντιπολίτευση: Δεν θα της δέσω τα κορδόνια -Ας λύσει μόνη της τα προβλήματά της
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Παύλος Τσίμας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ / Φωτογραφία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Μητσοτάκης για αντιπολίτευση: Δεν θα της δέσω τα κορδόνια -Ας λύσει μόνη της τα προβλήματά της

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ απάντησε σε ερώτηση που του έκανε ο Παύλος Τσίμας για τη δημοσκοπημένο πτώση της αντιπολίτευσης, αλλά και ενδεχόμενες περιπτώσεις αλαζονείας από την κυβέρνηση.

«Δεν φαντάζομαι να θέλετε να δέσω τα κορδόνια της αντιπολίτευσης. Δεν θα μιλήσω για την αντιπολίτευση. Ο κίνδυνος της πολιτικής αλαζονείας είναι ορατός και είναι δική μου υποχρέωση να μην εμφιλοχωρήσει στα κυβερνητικά στελέχη μία τέτοια λογική. Η κοινωνία έχει προβλήματα και οι πολίτες μας θέλουν για τα λύσουμε. Η αντιπολίτευση ας λύσει μόνη της τα δικά της προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια μίλησε για τις ευρωεκλογές και γιατί οι πολίτες θα πρέπει να εμπιστευτούν ξανά τη ΝΔ. «Η ΝΔ είναι το κόμμα της Ευρώπης και αποδείξαμε πως όταν πηγαίνουμε στην Ευρώποη μπορούμε να την υποστηρίξουμε την Ελλάδα με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Αυτά πρέπει να σκεφτούν οι πολίτες για τις ευρωεκλογές», τόνισε ο κ.Μητσοτάκης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ