ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν υπάρχει πια θέμα» - Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με Ελπιδοφόρο

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής


Ολοκληρώθηκε μετά από 45 λεπτά η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη.

Μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος αντάλλαξε χειραψία και με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Δρ. Αλβέρτο Μπουρλά κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανανέωσε το ραντεβού του με τον κ. Μπουρλά στη Θεσσαλονίκη. Παρούσα είναι και η πρέσβης Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

mitsotakis elpidoforos 2

Η εκτόνωση της κρίσης

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση Μητσοτάκη - Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου οριστικοποιήθηκε σήμερα μετά την επίσημη ανακοίνωση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, ενώ προς την κατεύθυνση της συνάντησής τους είχε δείξει με σημερινή του συνέντευξη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Η εν λόγω συνάντηση θεωρείται ως η εκτόνωση στην κρίση που προκλήθηκε μετά την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου στα εγκαίνια του «Σπιτιού της Τουρκίας» στη Νέα Υόρκη, παρουσία που είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση της συνάντησής του με τον Κύπριο Πρόεδρος Νίκο Αναστασιάδη και τις έντονες αντιδράσεις ομογενειακών εκδηλώσεων.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Το Σαχέλ και ο Αλ. Τσίπρας

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS