Μητσοτάκης για συνάντηση με αγρότες από τα μπλόκα: «Δεν αποκλείουμε τίποτα» -Τι είπε σε δημοσιογράφους

Μητσοτάκης για συνάντηση με αγρότες από τα μπλόκα: «Δεν αποκλείουμε τίποτα» -Τι είπε σε δημοσιογράφους

Ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης με εκπροσώπους των αγροτών στα μπλόκα, άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία με δημοσιογράφους.

Ο πρωθυπουργός, κατά την παρουσία του στην εκδήλωση για το βιβλίο του Δημήτρη Τσιόδρα, ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να συναντηθεί με τους αγρότες από τα μπλόκα, μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Καθίστε πρώτα να πάρουν τις αποφάσεις τους...» αποκρίθηκε ο πρωθυπουργός.

«Δεν αποκλείεται όμως μια συνάντηση μαζί τους..» επέμειναν οι δημοσιογράφοι.

«Εμείς δεν αποκλείουμε τίποτα» απάντησε ο πρωθυπουργός.

Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του στην παρουσίαση του βιβλίου του Δ. Τσιόδρια, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο θέμα των αγροτών, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση κατάφερε και διατήρησε τους ίδιους πόρους από την ΚΑΠ όταν αυτοί μειωθήκαν για άλλες χώρες.

«Προσωπικά έκανα αυτή τη διαπραγμάτευση. Ήταν το ΕΛΚ που κατάφερε και έβαλε κάποιους φραγμούς σε ενίοτε υπερβολικές απαιτήσεις και προτάσεις των πράσινων και των σοσιαλιστών. Για όλα αυτά τα οποία εν πολλοίς διαμαρτύρονται οι Ευρωπαίοι αγρότες. Η πράσινη μετάβαση είναι απαραίτητη, αλλά πρέπει να γίνει με προσοχή», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι οι αγρότες αποφασίζουν αύριο Τρίτη σε πανελλαδική σύσκεψη στο μπλόκο της Νίκαιας για την στάση που θα κρατήσουν. Ήδη από απόψε, οι εκπρόσωποι των αγροτών της Θεσσαλίας διαμηνύουν ότι θα σκληρύνουν τη στάση τους, απειλώντας με πολύωρες διακοπές κυκλοφορίας στις εθνικές οδούς αλλά και σε κάθοδο στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους. «Θα δούμε εικόνες Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας» δήλωναν χαρακτηριστικά.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ