Μητσοτάκης: Η πολιτεία θα κινηθεί τάχιστα ώστε να αποζημιώσει τους πληγέντες από τη φωτιά στην Αττική
Featured

Μητσοτάκης: Η πολιτεία θα κινηθεί τάχιστα ώστε να αποζημιώσει τους πληγέντες από τη φωτιά στην Αττική

Μήνυμα για ταχύτατη αποζημίωση των πληγέντων από τη φωτιά στην Αττική έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε σήμερα στα Χανιά για τον Δεκαπενταύγουστο, όπου και παρακολούθησε τη Θεία Λετουργία.

Αμέσως μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας είπε ότι «γιορτάζουμε σήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, πιστοί στις παραδόσεις μας. Είναι μια σημαντική γιορτή της Ορθοδοξίας, που δίνει σε όλους μας δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες. Ταυτόχρονα είναι και η μέρα που γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας οι οποίες φροντίζουμε διαρκώς να ενισχύονται πράγμα απαραίτητο στους ταραγμένους καιρούς στους οποίους ζούμε».

Και συνέχισε αναφερόμενος στη μεγάλη φωτιά στην Αττική: «Με την ευκαιρία αυτής της μεγάλης γιορτής θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού αλλά και όλους τους εθελοντές μας που έδωσαν τις τελευταίες μέρες πολύ δύσκολες μάχες με τις φλόγες στην Αττική και να διαβεβαιώσω τους, ευτυχώς λίγους, συμπολίτες μας που επλήγησαν από την πυρκαγιά ότι η πολιτεία θα φροντίσει να κινηθεί τάχιστα ώστε να τους αποζημιώσει».

«Ο Δεκαπενταύγουστος όπως κάθε μεγάλη γιορτή θα πρέπει να είναι μια στιγμή περισυλλογής και αυτογνωσίας, αναγνώρισης ότι ο τόπος προχωρά μπροστά μόνο μέσα από την ενότητα και αντιπαλεύοντας την πόλωση και την τοξικότητα η οποία δεν έκανε καλό στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω οι στιγμές αυτές περισυλλογής να μας κάνουν όλους να σκεφτούμε πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και πως ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες στο μέλλον. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες απανταχού της Γης», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε βίντεο:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ