Μηταράκης: Η Ελλάδα έχει «κόψει» 150 εκατ. ευρώ από τα κυκλώματα λαθροδιακίνησης

Μηταράκης: Η Ελλάδα έχει «κόψει» 150 εκατ. ευρώ από τα κυκλώματα λαθροδιακίνησης

Για «επιχείρηση» εκατομμυρίων πίσω από τα κυκλώματα λαθροδιακίνησης στο μεταναστευτικό έκανε λόγο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης.

Όπως είπε στην ΕΡΤ1 το πρωί της Πέμπτης αυτή τη στιγμή η «ταρίφα» για κάθε άνθρωπο ο οποίος επιχειρείται να περάσει παράνομα στα ελληνικά εδάφη από την Τουρκία είναι περίπου 3.500 ευρώ. Συνεχίζοντας επικαλούμενος τα στοιχεία που είχε παραθέσει στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, η χώρα μας έχει αποτρέψει την είσοδο σε 36.000 παράνομους μετανάστες μόνο τον Αύγουστο.

Συνεχίζοντας ο κ. Μηταράκης σημείωσε πως «αν προσθέσουμε και τις νόμιμες αποτροπές στη θάλασσα, αυτή τη στιγμή, αυτό το μήνα έχουμε αποτρέψει πάνω από 50.000. Πενήντα χιλιάδες άτομα επί 3.000 εγώ λέω το άτομο, είναι 150.000.000. Είναι πολύ μεγάλη δουλειά το μεταναστευτικό και αυτό το χρήμα δεν πάει μόνο σε αυτούς που είναι απέναντι, πάει γενικότερα σε πολλούς που εμπλέκονται».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ