Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Τετάρτη στις 10:00 η πρώτη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή

Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Τετάρτη στις 10:00 η πρώτη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή

Την πρώτη του συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, θα έχει την Τετάρτη 1/11 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Κασσελάκη θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Τετάρτης 1/11.

Όπως διευκρίνισε ο Παύλος Μαρινάκης, η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή.

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Από τον Στέφανο Κασσελάκη η πρωτοβουλία για την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, ανέλαβε τη θεσμική πρωτοβουλία συνάντησης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 10 π.μ. στη Βουλή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παρόμοια θεσμική πρόσκληση απευθύνθηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στο ΚΚΕ.

Σημειώνεται πω τη συνάντηση Μητσοτάκη - Κασσελάκη ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι στο briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ειδικότερα, ο Παύλος Μαρινάκης, είπε: «Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 10:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, ενώ στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ