Κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή»

Κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή»

Με το βλέμμα στραμμένο στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου, Μανώλη Κοττάκη -"Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή"- στο Πολεμικό Μουσείο, είναι σήμερα τα «γαλάζια» στελέχη, καθώς στην εκδήλωση θα συνυπάρξουν και θα μιλήσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι του κόμματος, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Το Μαξίμου θα εκπροσωπηθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο στην εκδήλωση. Πενήντα με ογδόντα «γαλάζιοι» βουλευτές αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο. Εκτός από τον Νίκο Δένδια, στην εκδήλωση πρόκειται να παρευρεθούν οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Νίκη Κεραμέως, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και πέντε έξι ακόμη. Επίσης, κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τον αριθμό των βουλευτών που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης δεν θα παραστεί στην εκδήλωση, όμως στην πρώτη σειρά θα κάθονται δύο στενοί συνεργάτες του, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ