Αυστραλία: Αγνοείται 12χρονος που φέρεται να δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο - Ώρες αγωνίας για τους δικούς του

Αυστραλία: Αγνοείται 12χρονος που φέρεται να δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο - Ώρες αγωνίας για τους δικούς του

Έρευνα σε εξέλιξη για τον εντοπισμό 12χρονου, του οποίου η τύχη αγνοείται κοντά στην κοινότητα Παλάμπα, στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας.

Όπως γνωστοποίησε σήμερα η τοπική Αστυνομία, το παιδί φέρεται να δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κρατική ραδιοτηλεόραση (Australian Broadcasting Corporation / ABC), τα ίχνη του παιδιού χάθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (2/7) όταν πήγε να κολυμπήσει στο ποτάμι που περνά από την Παλάμπα, μια απομακρυσμένη κοινότητα μόλις 350 κατοίκων.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας Έρικα Γκίμπσον ανέφερε ότι: «Αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή και οι σκέψεις μας είναι κοντά στην οικογένεια και την κοινότητα» και συμπλήρωσε ότι: «Ερευνούν με σκάφος ένα μεγάλο τμήμα του ποταμού και ευχαριστούμε τα μέλη της κοινότητας για την αδιάκοπη βοήθειά τους».

Τέλος, όπως επισημαίνει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, υπολογίζεται πως στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας ζουν περισσότεροι από 100.000 κροκόδειλοι, ωστόσο θανατηφόρες επιθέσεις σε ανθρώπους δεν αναφέρονται συχνά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ