«Κεραυνοί» Κεραμέως κατά αρνητών-γονέων: Δεν θα ανεχθούμε τίποτα -Θα στηρίξουμε τους εκπαιδευτικούς με όλα τα μέσα

«Κεραυνοί» Κεραμέως κατά αρνητών-γονέων: Δεν θα ανεχθούμε τίποτα -Θα στηρίξουμε τους εκπαιδευτικούς με όλα τα μέσα

Το μήνυμα ότι η Πολιτεία θα στηρίξει με όλα τα μέσα τους εκπαιδευτικούς που δέχονται επιθέσεις από γονείς-αρνητές έστειλε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Σχολιάζοντας τις μηνύσεις και τα διαρκώς αυξανόμενα επεισόδια που προκαλούν γονείς αρνητές του ιού και αντιεμβολιαστές, η υπουργός είπε ότι «από την πρώτη στιγμή στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα απόλυτης καταδίκης αυτών των πράξεων και απόλυτης στήριξης των εκπαιδευτικών. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις».

Η Νίκη Κεραμέως εξήγησε ότι ήδη από την περασμένη χρονιά «περάσαμε μια διάταξη με την οποία καλύπτουμε πλήρως νομικά τους εκπαιδευτικούς μας. Παράλληλα, βρισκόμαστε σε συνεργασία με τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης για τα ζητήματα αυτά».

Σε εκείνο το σημείο, η υπουργός Παιδείας τόνισε:

«Έχει κινητοποιηθεί η εισαγγελία. Δεν θα ανεχθούμε τίποτα. Θα προστατεύσουμε τους εκπαιδευτικούς μας που κάνουν το καθήκον τους, που έχουν προσφέρει εξαιρετικό έργο και έχουν κάνει μια τεράστια προσπάθεια στο διάστημα της πανδημίας. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας»

Η υπουργός Παιδείας, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία των εμβολιασμών σε εφήβους. Όπως είπε, στους φοιτητές πάνω από το 75% είναι εμβολιασμένοι με τουλάχιστον μία δόση, στο προσωπικό των Πανεπιστημίων το ποσοστό ξεπερνά το 87% και στους καθηγητές ανέρχεται σε 91%. Επιπροσθέτως, σημείωσε πως θα γίνουν προσλήψεις ειδικού προσωπικού στα  ΑΕΙ για τους ελέγχους των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS