Κεραμέως: Έρχονται 3.700 διορισμοί εκπαιδευτικών - Θεσμική ασέβεια η δήλωση Ανδρουλάκη

Κεραμέως: Έρχονται 3.700 διορισμοί εκπαιδευτικών - Θεσμική ασέβεια η δήλωση Ανδρουλάκη

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ μίλησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και αναφέρθηκε στους διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών επισημαίνοντας πως «Για 12 χρόνια, από το 2008 έως το 2020 δεν είχε διοριστεί ούτε ένας».

Η υπουργός Παιδείας συμπλήρωσε πως «Ακούγαμε συνεχώς για κενά στα σχολεία. Τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε διορίσει σχεδόν 25 χιλιάδες εκπαιδευτικούς. Φέτος, θα προχωρήσουμε σε άλλους 3.700 διορισμούς εκπαιδευτικών, αγγίζοντας τους 28.500 μόνιμων εκπαιδευτικών».

Εν συνεχεία, ανέφερε πως «Επενδύουμε σε ό,τι πολυτιμότερο έχει η εκπαίδευση προκειμένου να χτίσουμε σταθερούς δεσμούς μεταξύ των μαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Ερωτηθείς για την πρόταση του κ. Ανδρουλάκη, η κα Κεραμέως απάντησε:« Εξεπλάγην. Αυτό το οποίο είπε ο κ. Ανδρουλάκης είναι θεσμική ασέβεια. Δεν μπορείς να λες ψηφίστε μεν, αλλά είναι άγνωστος Χ ποιος θα είναι ο Πρωθυπουργός», επισημαίνοντας ότι «η ΝΔ, με τα λάθη, τις παραλείψεις, αλλά έχουν γίνει πολλά τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι οι πολίτες θα μας κρίνουν για το συνολικό έργο. Εμείς επιδιώκουμε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αυτοδύναμη δεν σημαίνει απαραίτητα μόνο με στελέχη της ΝΔ. Επιδιώκουμε την αυτοδυναμία προκειμένου να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ