Η Κεραμέως απαντάει σε Τσίπρα για τα κοινόχρηστα: Θλιβερό που υιοθετεί άκριτα ένα συκοφαντικό δημοσίευμα

Η Κεραμέως απαντάει σε Τσίπρα για τα κοινόχρηστα: Θλιβερό που υιοθετεί άκριτα ένα συκοφαντικό δημοσίευμα

Η υπουργός Παιδείας Νίκης Κεραμέως απάντησε σε όσα αναφέρθηκε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για fake news δια στόματος ακόμη και Αρχηγού της Αξ. Αντιπολίτευσης.

Η κυρία Κεραμέως χαρακτήρισε θλιβερό ότι ο Αλέξης Τσίπρας υιοθετεί άκριτα ένα συκοφαντικό δημοσίευμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και έχει διαψευσθεί από νωρίς το πρωί.

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως

Θλιβερό που ο @atsipras υιοθετεί άκριτα ένα συκοφαντικό δημοσίευμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και έχει διαψευσθεί από νωρίς το πρωί. Fake news δια στόματος ακόμη και Αρχηγού της Αξ. Αντιπολίτευσης.

 

Τσίπρας: 11 ακίνητα έχει η κυρία Κεραμεως. Εντάξει, ξέχασε σε κάποιο να πληρώσει τα κοινόχρηστα της

«11 ακίνητα έχει η κυρία Κεραμεως. Εντάξει, ξέχασε σε κάποιο να πληρώσει τα κοινόχρηστα της. Εμείς που έχουμε ένα, έχουμε τον διαχειριστή να μας τραβάει από το μανίκι. Όταν έχεις τόσα πολλά που να θυμηθείς πληρώσεις», είπε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο «Κόκκινο 105,5» και σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατίας, το οποίο ανέφερε πως η κυρία Κεραμέως χρωστάει ποσό των 3.470,86 ευρώ για κοινόχρηστα.

 

Η Κεραμέως πάει στα δικαστήρια την εφημερίδα «Δημοκρατία»

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» απαντά με ανακοίνωσή της η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η υπουργός χρωστά το ποσό των 3.470,86 ευρώ για κοινόχρηστα που δεν έχουν πληρωθεί εδώ και χρόνια, στη Θεσσαλονίκη.

Η απάντηση της υπουργού:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει – ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει – ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια.

Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή.

Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας.»

Σύμφωνα με κύκλους της υπουργού, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι παρόλο που η εφημερίδα αναφέρεται στις αγωγές που έχουν για την υπόθεση, δεν αναφέρει ότι η υπουργός Παιδείας έχει κερδίσει αυτές τις αγωγές. Επιπλέον λένε ότι άμεσα θα ακολουθήσει εξώδικο και αν η εφημερίδα δεν επανορθώσει με νέο πρωτοσέλιδο, τότε, σύντομα, θα ακολουθήσει αγωγή κατά της «Δημοκρατίας».

keramews0211.jpg

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ