«Καρφιά» Τσακαλώτου για Κασσελάκη: Θέλει άλλο κόμμα, ο Τσίπρας έπρεπε να είχε παρέμβει -Παράθυρο συζήτησης με ΠΑΣΟΚ

«Καρφιά» Τσακαλώτου για Κασσελάκη: Θέλει άλλο κόμμα, ο Τσίπρας έπρεπε να είχε παρέμβει -Παράθυρο συζήτησης με ΠΑΣΟΚ

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Attica παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για συναισθηματική στιγμή τονίζοντας πως δεν θέλει να κοιτάζει πίσω.

Το «καρφί» τον Κασσελάκη

«Δεν υπάρχει πολιτική χωρίς ιδεολογία» είπε ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε πως δεν αρκεί μόνο ο «αντιμητσοτακικός λόγος». «Φωτογραφίζοντας» τον Στέφανο Κασσελάκη είπε πως είναι παράξενο να κάνεις πολιτική χωρίς ανάλυση και ότι μπορεί να τον κατηγορήσει για θεωρητικό. Όπως είπε, δεν μπορείς να μιλάς απευθείας με τον λαό χωρίς να υπάρχει η ανάλυση της πολιτικής.

«Ο Κασσελάκης ήθελε άλλο κόμμα και καταργεί τα ενδιάμεσα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο υπουργός Οικονομικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε άλλο κόμμα και ότι καταργεί τα ενδιάμεσα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντάς το με την πρότασή του για δημοψήφισμα επί των διαγραφών από τη βάση του κόμματος.

«Δεν έχει τα χαρίσματα του Τσίπρα ο Κασσελάκης»

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της «Ομπρέλας», ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συνεχίσει την στροφή προς το πολιτικό Κέντρο, που είχε ξεκινήσει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά «χωρίς να έχει τα χαρίσματα» του πρώην αρχηγού του κόμματος.

Ο Τσίπρας έπρεπε να πάρει θέση

Πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να πάρει θέση στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα ξεκαθάριζε ότι δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο και ότι δεν θα αφήσει κανέναν να υπονομεύσει το κόμμα.

Σημείωσε ότι τον ενδιαφέρει η διακυβέρνηση του τόπου και στόχος της «Ομπρέλας» είναι να συγκροτήσει ένα μπλοκ δυνάμεων, που θα διεκδικήσει να κυβερνήσει τη χώρα.

Πιθανές συνεργασίες

Ο κ. Τσακαλώτος δεν απέκλεισε πιθανές συζητήσεις για συνεργασία ακόμα και με το ΠΑΣΟΚ αφήνοντας παράθυρο για συζήτηση στην ομάδα της Έφη Αχτσιόγλου αν τελικά αποχωρήσει.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ