Κακλαμάνης: Ναι στη διεύρυνση της ΝΔ, όχι στη μετάλλαξη, να αποφύγουμε το παράδειγμα Μακρόν - Η απάντηση Μητσοτάκη

Κακλαμάνης: Ναι στη διεύρυνση της ΝΔ, όχι στη μετάλλαξη, να αποφύγουμε το παράδειγμα Μακρόν - Η απάντηση Μητσοτάκη

Τοποθέτηση περί των «παραδοσιακών αξιών» της ΝΔ και της αναγκαιότητας της επιστροφής στις ρίζες έκανε στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Σε πηγαδάκι στο περιστύλιο της Βουλής, σημείωσε ότι είναι υπέρ της διεύρυνσης, όχι όμως της μετάλλαξης, κάνοντας λόγο πως «είναι δύο διαφορετικά πράγματα και χρειάζεται προσοχή». Ο γαλάζιος βουλευτής είπε επίσης να δούμε τι γίνεται στη Γαλλία, όπου ο κεντρώος Μακρόν που επιχειρούσε διαρκώς αμφίπλευρη διεύρυνση, καταποντίστηκε τελικά.

Ανεβαίνοντας στη συνέχεια στο βήμα της συνεδρίασης ο κ. Κακλαμάνης μίλησε για «πολιτικό στρουθοκαμηλισμό» σε σχέση με το μήνυμα της κάλπης και ζήτησε «επιστροφή στην ιδρυτική μας διακήρυξη». Ο ίδιος επεσήμανε ότι «την τελευταία πενταετία δεν έχει αλλάξει ούτε ένας εξωκοινοβουλευτικός υπουργός». Στα όσα είπε ο κ. Κακλαμάνης απάντησε ο πρωθυπουργός, λέγοντας ότι «είμαστε στις ίδιες αρχές που η ιδρυτική μας διακήρυξη λέει».

Αυτή ήταν η δεύτερη παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτακη στη συζήτηση μετά την απάντηση στον Μάριο Σαλμά για τα όσα είπε περί εξυπηρέτησης συμφερόντων των λίγων έναντι των πολλών.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ