Η εμφάνιση Κασσελάκη-Τάιλερ Μακμπέθ στο Σικάγο -Σε φιλανθρωπικό γκαλά [εικόνες]

Η εμφάνιση Κασσελάκη-Τάιλερ Μακμπέθ στο Σικάγο -Σε φιλανθρωπικό γκαλά [εικόνες]

Συνεχίζει την περιοδεία του στις ΗΠΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και την Πέμπτη βρέθηκαν στο Σικάγο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη παρευρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα Hippocratic Cancer Research Foundation (HCRF) με θέμα την πρόληψη του καρκίνου, κατόπιν πρόσκλησης από την πρόεδρο του Ιδρύματος, Ελένη Μπούση.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συναντήσεις με φορείς και παράγοντες της ελληνικής ομογένειας.

Η συμμετοχή του κ. Κασσελάκη στην εκδήλωση έγινε γνωστή από αναρτήσεις του γιατρού Λεωνίδα Πλατάνια, ο οποίος από το 2014 είναι διευθυντής του Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center. Δεξιά διακρίνεται ο κ. Πλατάνιας, δίπλα του η Ελένη Μπούση και στο μέσον το ζεύγος Κασσελάκη-Μακμπέθ.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η πρόξενος της Ελλάδας Γεωργία Τασιοπούλου, η οποία διακρίνεται δεξιά:

Το Hippocratic Cancer Research Foundation με έδρα  το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, που ίδρυσε η Ελένη Μπούση το 2015, με τη σημαντική συμβολή του dr.Λεωνίδα Πλατάνια και με σκοπό την ενίσχυση  ερευνών για την αντιμετώπιση του καρκίνου, ειδικεύεται στη μεταφραστική έρευνα του καρκίνου και αποσκοπεί στην ανάπτυξη εργαστηριακών μεθοδολογιών και εφαρμογών κλινικού ενδιαφέροντος.

Δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει στήριξη στο έργο της καταπολέμησης του καρκίνου, χρηματοδοτώντας morning διεπιστημονικές ερευνητικές ομάδες στο Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center του πανεπιστημίου Northwestern.

Η Ελένη Μπούση  μετράει ήδη 45 χρόνια κοινής πορείας και ευτυχισμένης ζωής με τον σύζυγό της τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία Δημήτρη Μπούση, ιδιοκτήτη της αλυσίδας παντοπωλείων, Cermak Fresh Market, η οποία εμπορεύεται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ