Γεωργιάδης για lockdown: Οι εργαζόμενοι θα πάρουν το δώρο - Επιχειρήσεις θα στηριχθούν

Γεωργιάδης για lockdown: Οι εργαζόμενοι θα πάρουν το δώρο - Επιχειρήσεις θα στηριχθούν

Για τα μέτρα κατά τον κορωνοιό και την στήριξη της κυβέρνηση σε επιχειρήσεις και εργαζομενους μίλησε μεταξύ άλλων μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά.

Όπως ό ίδιος ανέφερε είναι βέβαιο ότι οι εργαζόμενοι θα πάρουν το δώρο τους και οι επιχειρήσεις θα στηριχθούν από την κυβέρνηση για να μπορούν να δώσουν το δώρο.

«Ξέρουμε ότι το 2ο λοκτνταουν προκαλεί μεγάλη πίεση στις επιχειρήσεις γι αυτό η κυβέρνηση πρέπει να τους δώσει την ευκαιρία να αντέξουν» σημείωσε χαρακτηρστικά.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως τα δάνεια χωρίς προσημείωση θα είναι έτοιμα τις 2 επόμενες εβδομάδες και πως το μοντέλο της Καρδίτσας θα ακολουθήσει και τη Σάμο.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως θα γίνει κανονικά η επιδότηση τόκων ενώ υπάρχει αναστολή των δόσεων στους πληττόμενους.

Ο υπουργός τόνισε πως από την πειθαρχία που δείξουμε θα κριθεί και το πότε θα ανοίξει η οικονομία μας και το μόνο που πρέπει να νοιάζει τους πολίτες είναι να τηρήσουν τα μέτρα.

Επιπλέον, επεσήμανε πως τα μισά λεφτά των Ιδιοκτητών ακινήτων θα μπουν κατευθείαν στον λογαριασμό τους ως έμπρακτη στήριξη από την κυβέρνηση.

Για την νίκη Μπάιντεν στις εκλογές των ΗΠΑ σημείωσε πως είναι ένας γνώριμος άνθρωπος για την Ελλάδα, προσωπικός φίλος του Μητσοτάκη και της Ελλάδας και ότι υπάρχουν προσδοκίες στις καλές σχέσεις με τον Μπάιντεν ενώ αναφέρθηκε στις κακές σχέσεις που έχει ο εκλεγμένος των ΗΠΑ με τον Ερντογάν.

Παράλληλα, ο υπουργός τόνισε πως «τώρα δεν είναι ώρα να τσακωνόμαστε μεταξύ μας χρειάζεται ψυχραιμία αποφασιστικότητα και ενότητα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS