Εύα Καϊλή: Σε διαφορετικά σπίτια με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι -Η σχέση τους μετά την αποφυλάκισή της

Εύα Καϊλή: Σε διαφορετικά σπίτια με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι -Η σχέση τους μετά την αποφυλάκισή της

Σε διαφορετικό σπίτι από τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι μένει η Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή αφέθηκε ελεύθερη τη Μεγάλη Παρασκευή και μετέβη σπίτι της, όπου θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό φέροντας πάνω της το ειδικό βραχιολάκι.

«Σας ευχαριστώ πολύ, με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα με τους δικηγόρους μου», δήλωσε η ίδια μετά την αποφυλάκισή της.

Εύα Καϊλή: Η σχέση της με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι μετά την αποφυλάκισή της

Η Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της βρίσκεται στο σπίτι της στις Βρυξέλλες μαζί με την κόρη της.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Πρωινό μας», η ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μένει σε διαφορετικό σπίτι από τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος αποφυλακίστηκε πριν από περίπου δύο μήνες και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Φραντσέσκο Τζόρτζι μένει πλέον σε ένα διαμέρισμα κοντά στο σπίτι της Εύας Καϊλή, και οι δυο τους μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά, ωστόσο, αν και δεν απαγορεύεται, δεν έχουν συναντηθεί.

«Δεν υπάρχει απαγόρευση, αλλά μου φαίνονται δύσκολο να βλέπονται, αφού είναι και αυτός υπό ηλεκτρονική επιτήρηση, οπότε δεν μπορεί να φύγει και από το σπίτι του. Μπορούν να έχουν επαφή τηλεφωνικά, αλλά όχι να βλέπει ο ένας τον άλλον με φυσική παρουσία», εξήγησε ο Βέλγος συνήγορος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί.

Σημειώνεται πως η Εύα Καϊλή μπορεί να βγει από το σπίτι της μόνο για λόγους υγείας και με άδεια από τις Αρχές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ