Ένταση στην Εξεταστική για τα Τέμπη -Παραλίγο ξύλο ανάμεσα σε Μαρκόπουλο-Βρεττό, διεκόπη η συνεδρίαση

Ένταση στην Εξεταστική για τα Τέμπη -Παραλίγο ξύλο ανάμεσα σε Μαρκόπουλο-Βρεττό, διεκόπη η συνεδρίαση

Δεν έχουν τελειωμό οι εντάσεις στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος της επιτροπής, Δημήτρης Μαρκόπουλος, ήρθε σε ανοιχτή σύγκρουση με τον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Βρεττό, με τον τελευταίο να επιμένει στις ερωτήσεις του, χωρίς να βοηθά να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο επεισοδιακή, καθώς η συνεδρίαση διεκόπη. Οι πληροφορίες επιμένουν πως ο λόγος της έντασης που οδήγησε σε διακοπή της συνεδρίασης ήταν η στάση του κ. Βρεττού, ο οποίος την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος σηκώθηκε να κάνει… ασκήσεις γυμναστικής, προκαλώντας την οργή Μαρκόπουλου.

«Καταλαβαίνεις τι κάνουμε εδώ; Με τι σοβαρό ζήτημα ασχολούμαστε» είπε σε έντονο ύφος προς τον βουλευτή ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης, με τον βουλευτή της Νίκης να επικαλείται πόνους στη μέση.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ