Εκλογές 2023 - Κυπριακά ΜΜΕ για νίκη ΝΔ: Θρίαμβος Μητσοτάκη, συντριβή Τσίπρα

Εκλογές 2023 - Κυπριακά ΜΜΕ για νίκη ΝΔ: Θρίαμβος Μητσοτάκη, συντριβή Τσίπρα

Τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της Ελλάδας και τη σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζουν όλες οι σημερινές κυπριακές εφημερίδες.

Στα πρωτοσέλιδά τους δίνουν έμφαση στη σημασία του αριθμού των εδρών που ανέδειξε η κάλπη, καθώς και στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά.

Ψήφος εμπιστοσύνης στη σταθερότητα, είναι το κύριο θέμα της εφημερίδας «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», η οποία σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της κάνει λόγο για «νίκη - σεισμό» της ΝΔ, καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, καθώς και ισχυροποίηση ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ.

Θρίαμβος Μητσοτάκη, συντριβή Τσίπρα, αναφέρει, με τη σειρά της, η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ», η οποία στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της σημειώνει ότι πρόκειται για συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις χθεσινές εκλογές και βαρύτατη ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πέρα από την τεράστια προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται σε κυρίαρχη πολιτική δύναμη και έχει όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να διεκδικήσει αυτοδυναμία και μάλιστα με μεγαλύτερο αριθμό εδρών από αυτές που πήρε το 2019, τονίζεται στο θέμα της εφημερίδας.

«Σάρωσε ο Μητσοτάκης» είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ», η οποία επισημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επαναπαύεται στην ισχύ των 145 εδρών και θα διεκδικήσει αυτοδυναμία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι εξακολουθεί να μην μπορεί να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Τέλος, η εφημερίδα «ΧΑΡΑΥΓΗ» χαρακτηρίζει ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας το αποτέλεσμα που ανέδειξε η κάλπη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS