Ευχές του προέδρου της Βουλής στη Ντόρα Μπακογιάννη

Ευχές του προέδρου της Βουλής στη Ντόρα Μπακογιάννη

«Είναι από γερό υλικό θα αντέξει και αυτή τη δοκιμασία». Με αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας έστειλε και δημοσίως τις εγκάρδιες ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στην πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την ανακοίνωση από την ίδια της ασθένειας της.

Είχε προηγηθεί και τηλεφωνική επικοινωνία, όπως είπε ο κ. Τασούλας, κατά την οποία της μετέφερε τις ευχές του αμέσως μετά από τη χθεσινή δημοσιοποίηση.  

Σε συνέντευξη του στην τηλεόραση της Βουλής και στην εκπομπή "Βουλής Βήμα" με την Αλεξία Κουλούρη, με αφορμή τη Συνδιάσκεψη των Προέδρων Κοινοβουλίων των χωρών του Συμβουλίου της Ευρώπης την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Αθήνα, ο κ. Τασούλας μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για το έργο και την αποτελεσματικότητα της ομάδας των επτά Ελλήνων βουλευτών, με επικεφαλής την κα Μπακογιάννη, οι οποίοι συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. "Η ελληνική ομάδα πρωτοστατεί και μας βγάζει ασπροπρόσωπους", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής των  Ελλήνων.

Μάλιστα, ο κ. Τασούλας προανήγγειλε τις δράσεις τις οποίες έχει αναλάβει η Ντόρα Μπακογιάννη στο πλαίσιο της Συνδιάσκεψης, αλλά και τη φιλοξενία των συζύγων των Προέδρων των 47 Κοινοβουλίων οι οποίοι θα βρίσκονται το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ