ΝΔ για επίθεση Βαρεμένου στην Άννα Καραμανλή: Ντροπή - Θύμισε εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής - Δείτε το βίντεο

ΝΔ για επίθεση Βαρεμένου στην Άννα Καραμανλή: Ντροπή - Θύμισε εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής - Δείτε το βίντεο

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση, που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Βαρεμένος

Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής της ΝΔ στον αέρα της τηλεοπτικής πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και είπε: «Προχθές, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού, ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς» με αποτέλεσμα ο Γιώργος Βαρεμένος να βγει εκτός εαυτού.

«Αθλιότητα και χαμόγελο colgate»

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και είπε: «Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπραςχαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους, χαμόγελο colgate».

Ο Γιώργος Βαρεμένος έγινε έξαλλος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά στην Άννα Καραμανλή: «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη».

Λίγο μετά ο τέως δημοσιογράφος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε εκτός εαυτού και άρπαξε μέσα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή τη φωτογραφία.

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα», του είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου, με τον Γιώργο Βαρεμένο να του απαντάει: «Δεν μπορώ τις αθλιότητες».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ηρέμησε, πάντως, στη συνέχεια και ζήτησε συγγνώμη από την Άννα Καραμανλή και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Δείτε το βίντεο

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ