Συναγερμός στη Γερμανία: Άνδρας μαχαίρωσε δύο άτομα - Διαφεύγει ο ύποπτος

Συναγερμός στη Γερμανία: Άνδρας μαχαίρωσε δύο άτομα - Διαφεύγει ο ύποπτος

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στην Ερφούρτη της Γερμανίας μετά από περιστατικό μαχαιρώματος δύο ατόμων, από άγνωστο άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας επιτέθηκε στην μέση του δρόμου και μαχαίρωσε άλλους δυο. Ο δράστης ακόμα διαφεύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα δυο θύματα της επίθεσης έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και οι ηλικίες τους είναι 45 και 68 ετών.

«Ο δράστης μιλούσε γερμανικά, είναι 20 έως 30 ετών και φοράει καφέ πουλόβερ και σκούρο παντελόνι φόρμας. Έχει ξανθά έως κοκκινωπά σγουρά μαλλιά και πρόσωπο με σημάδια», σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, που επικαλείται την αστυνομία.

 

Μάλιστα, η αστυνομία της Γερμανίας έχει επιστρατεύσει μέχρι και ελικόπτερα για τον εντοπισμό του, αφού διαφεύγει της σύλληψης.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες 3 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Würzburg της Βαυαρίας, περίπου 120 χιλιόμετρα ανατολικά της Φρανκφούρτης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ