Συγκλονιστικό βίντεο από άγρια επίθεση σε οδηγό στη Νέα Υόρκη: Τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν στη μέση του δρόμου

Συγκλονιστικό βίντεο από άγρια επίθεση σε οδηγό στη Νέα Υόρκη: Τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν στη μέση του δρόμου

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης την άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας οδηγός στο Μπρονξ από δυο άτομα που τον λήστεψαν, με σκοπό να συλλέξει πληροφορίες προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.

Το 25χρονο θύμα βρισκόταν μέσα στο μαύρο σεντάν BMW του στην East 167th Street κοντά στη λεωφόρο Union στο Foxhurst λίγα λεπτά πριν από τις 20:00 στις 7 Μαΐου όταν το ζευγάρι τον πλησίασε, είπε η αστυνομία.

Ένας από τους άνδρες πλησίασε το αυτοκίνητο του θύματος από την πόρτα του συνοδηγού, ενώ ο άλλος από το πίσω κάθισμα από την πλευρά του οδηγού, ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Ο πρώτος ύποπτος έβγαλε ένα πιστόλι και ζήτησε την από το θύμα να του δώσει χρήματα, με τον οδηγό να επιχειρεί να διαφύγει από τους δύο ληστές, οι οποίοι του επιτέθηκαν και αφού τον γρονθοκόπησαν στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν για να του αποσπάσουν ένα ρολόι, δυο αλυσίδες και τρία βραχιόλια συνολικής αξίας 1.000 δολαρίων, σύμφωνα με τις αρχές.

Οι δυο δράστες στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Λίνκολν σε σταθερή κατάσταση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS