Σοκ στη Σερβία, δεύτερη μαζική δολοφονία σε 48 ώρες -21χρονος πυροβόλησε έξω από σχολείο, 8 νεκροί, 15 τραυματίες

Σοκ στη Σερβία, δεύτερη μαζική δολοφονία σε 48 ώρες -21χρονος πυροβόλησε έξω από σχολείο, 8 νεκροί, 15 τραυματίες

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους και αρκετοί ακόμη έχουν τραυματιστεί

Υπενθυμίζεται ότι η νέα μαζικής δολοφονία ανθρώπων στη Σερβία έρχεται μια ημέρα μετά την επίθεση 14χρονου σε σχολείο με εννιά νεκρούς και επτά τραυματίες, η οποία προκάλεσε παγκόσμιο σοκ και αποτροπιασμό.

Η δεύτερη μαζική δολοφονία στη Σερβία μέσα σε λίγες ώρες

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά από σερβικά Μέσα 21χρονος άνοιξε πυρ μπροστά από το σχολείο στο Μλάντενοβατς. Σύμφωνα με άλλες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο νεαρός σκόρπισε τον θάνατο και στα χωριά Ντούμπονα και Σέπσιν, πυροβολώντας με αυτόματο μέσα από το αυτοκίνητο του.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Nova S μεταδίδει ότι μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος οκτώ ανθρώπων και ο τραυματισμός άλλων δεκαπέντε.

 

Μεταξύ των νεκρών ήταν ένας αστυνομικός, καθώς και η μικρότερη αδερφή του, που βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου όπου ξεκίνησε το νέο αιματηρό επεισόδιο. Μέχρι στιγμής ο λόγος του νέου αιματοκυλίσματος και τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, δράστης είναι ο 21χρονος Ούρος Μπλάζιτς, ο οποίος είναι γιος αξιωματικού του στρατού που υπηρετεί στο Βελιγράδι

Όπως αναφέρεται, ο Ούρος είχε ένα καυγά με φίλους σε μια αυλή σχολείου όπου βρίσκονταν στο χωριό Ντούμπονα. Πήγε λοιπόν σπίτι του, πήρε ένα καλάσνικοφ, επέστρεψε και από το αυτοκίνητο άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Αμέσως κατέφυγε στο χωριό της καταγωγής του κοντά στην κωμόπολη Μάλι Ποζάρεβατς, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις τον περικύκλωσαν, αλλά αρνείται να παραδοθεί και απαντάει στα πυρά των αστυνομικών.

 

 

Πάντως, σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδουν σερβικά ΜΜΕ, εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα είναι πολύ μεγαλύτερος.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας, Μπράτισλαβ Γκάσιτς, χαρακτήρισε το αιματηρό συμβάν στο Μλάντενοβατς ως τρομοκρατική ενέργεια.

Νωρίτερα το το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug επικαλούμενο το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε πως «δυο άνθρωποι δεν παρουσιάζουν καμιά ένδειξη ζωής και αρκετοί άλλοι έχουν τραυματιστεί», προσθέτοντας πως ο δράστης διαφεύγει τη σύλληψη, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο Nova S, έκανε λόγο για δύο νεκρούς και επτά τραυματίες όταν άγνωστος άνοιξε πυρ μέσα από αυτοκίνητο εν κινήσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ