Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Στο σφυρί για μισό δισ. η έπαυλη των bunga-bunga - Διαθέτει κτήμα άνω των 1.000 στρεμμάτων και πέντε πισίνες

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Στο σφυρί για μισό δισ. η έπαυλη των bunga-bunga - Διαθέτει κτήμα άνω των 1.000 στρεμμάτων και πέντε πισίνες

Πωλείται η βίλα Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία για κάτι παραπάνω από 500 εκατ. ευρώ! Η «Villa Certosa», το αγαπημένο στέκι του αείμνηστου μιντιάρχη και πρώην πρωθυπουργού, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι φιλοξένησε τους πιο ισχυρούς ηγέτες του κόσμου, όπως ο «αγαπημένος του φίλος» Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τόνι Μπλερ, τον οποίο υποδέχθηκε με πυροτεχνήματα που έγραψαν στο νυχτερινό ουρανό «Viva Tony».

H εκπληκτική έπαυλη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Μέσα σε ένα κτήμα άνω των 1.000 στρεμμάτων δίπλα στη θάλασσα της Σμαραγδένιας Ακτής στη βορειοανατολική Σαρδηνία, η εκπληκτική έπαυλη με θέα στη Μεσόγειο προσφέρει ιδιωτικότητα και πολυτέλεια σε κάθε τετραγωνικό εκατοστό. Διαθέτει πέντε πισίνες, σπα, μια εσωτερική λίμνη, γήπεδα τένις, το δικό της αμφιθέατρο, γήπεδο ποδοσφαίρου πλήρους μεγέθους, γήπεδο γκολφ, ελικοδρόμιο και -σε μια μνημειώδη επίδειξη πλούτου- ένα ψευδο-ηφαίστειο, το οποίο με το πάτημα ενός διακόπτη εκπέμπει τον ήχο της έκρηξης και ψεύτικη λάβα σε καταρράκτη.

Επίσης, επιτρέπει στους επισκέπτες του να μεταβούν στο σπίτι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους παπαράτσι, από μυστική σήραγγα με είσοδο σε μια σπηλιά στη θάλασσα.

Μπερλουσκόνι: To σκάνδαλο των bunga-bunga πάρτι

Το 2009, ενώ ο μεγιστάνας υπηρετούσε την τελευταία του θητεία στην ηγεσία της Ιταλίας, προέκυψε το σκηνικό του σκανδάλου των bunga-bunga πάρτι: φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην Ισπανία έδειχναν γυναίκες τόπλες, αλλά και τον πρώην πρωθυπουργό της Τσεχίας Μίρεκ Τοπολάνεκ γυμνό, να σκαρφαλώνει δίπλα στην πισίνα!

Τότε, με θράσος είχε υποστηρίξει ότι οι καλεσμένοι του έκαναν ντους, ρωτώντας τους δημοσιογράφους: «Εσείς κάνετε ντους με σακάκι και γραβάτα;».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ