«Κόλαση» στη Σιέρα Λεόνε: Τουλάχιστον 84 νεκροί από έκρηξη βυτιοφόρου καυσίμων

«Κόλαση» στη Σιέρα Λεόνε: Τουλάχιστον 84 νεκροί από έκρηξη βυτιοφόρου καυσίμων

Τουλάχιστον 84 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από έκρηξη βυτιοφόρου καυσίμων σε προάστιο της πρωτεύουσας της Σιέρα Λεόνε, Φρίταουν, σύμφωνα με τις αρχές στη χώρα της Δυτικής Αφρικής.

Ο Μοχάμεντ Λαμράνε Μπαχ, διευθυντής επικοινωνιών για την Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστροφών (NDMA) της Σιέρα Λεόνε, δήλωσε στο CNN ότι αρκετοί άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την έκρηξη.

Η δήμαρχος του Φριτάουν, Ιβόν Άκι Σόγιερ ανέφερε σε νάρτησή της στο Facebook πως «λυπήθηκε όταν άκουσε για μια έκρηξη κατά μήκος της οδού Bai Bureh, στο Ουέλινγκτον, αφού ένα φορτηγό που μετέφερε καύσιμα συγκρούστηκε με άλλο φορτηγό». «Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι τρομακτικά», πρόσθεσε η δήμαρχος. «Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και τους αγαπημένους των θυμάτων της έκρηξης. Είθε οι ψυχές των νεκρών να αναπαυθούν εν ειρήνη». 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ