Η Σαουδική Αραβία καλεί Ελληνες κατασκευαστές να συμμετέχουν σε πρότζεκτ δισεκατομμυρίων ευρώ

Η Σαουδική Αραβία καλεί Ελληνες κατασκευαστές να συμμετέχουν σε πρότζεκτ δισεκατομμυρίων ευρώ

Εναν καθόλα θετικό «συναγερμό» στο ελληνικό προξενείο στη Τζέντα σήμανε μια επιστολή που εστάλη από την Αρχή Κατασκευαστών της Σαουδικής Αραβίας (SCA).
Οπως αποκαλύπτεται, οι Σαουδάραβες τινάζουν τη… μπάνκα στον αέρα και καλούν και τις ελληνικές κατασκευαστικές εταιρίες να πάρουν μέρος σε ένα τρελό «πάρτι» δισεκατομμυρίων ή μάλλον τρισεκατομμυρίων ευρώ!

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι οι Σαουδάραβες δεν προσκαλούν απλώς τις ελληνικές εταιρίες, αλλά επιδιώκουν την παρουσία τους, προκειμένου- όπως τονίζει η επιστολή- «να διερευνηθεί η προοπτική συμμετοχής ελληνικών εταιρειών σε διεθνείς διαγωνισμούς και  επενδυτικά κοινοπρακτικά σχήματα (consortium) για ανάληψη υπεργολαβιών σε έργα Σαουδικής Αραβίας, χώρα στην οποία η παρουσία της Ελλάδας υπήρξε διαχρονικά ισχυρή στον κατασκευαστικό τομέα».

Αυτό είναι το «χρυσό» πρότζεκτ της Σαουδικής Αραβίας
Το προσκλητήριο προς τις ελληνικές κατασκευαστικές αφορά μεγάλα έργα που εντάσσονται στο Future Projects Forum.

Διαβάστε στο economistas το ρεπορτάζ του Γιώργου Παππού για το «χρυσό» προσκλητήριο της Σαουδικής Αραβίας προς τους Έλληνες κατασκευαστές και όλες τις λεπτομέρειες για το μεγάλο πρότζεκτ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ