Ρωσία: Έκανε πρόβα μαζικής πυρηνικής επίθεσης υπό το βλέμμα του Βλαντίμιρ Πούτιν

Ρωσία: Έκανε πρόβα μαζικής πυρηνικής επίθεσης υπό το βλέμμα του Βλαντίμιρ Πούτιν

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας προχώρησαν σε μια προσομοίωση πυρηνικής επίθεσης από ξηράς, αέρος και θαλάσσης υπό το βλέμμα του προέδρου της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν, λίγες ώρες μετά την ψήφιση από το ρωσικό κοινοβούλιο νόμου που ανακαλεί την επικύρωση από τη Μόσχα της παγκόσμιας συνθήκης απαγόρευσης των δοκιμών πυρηνικών όπλων.

Ο νόμος θα σταλεί τώρα στον Πούτιν για την τελική έγκρισή του. Σημειώνεται πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε τους βουλευτές νωρίτερα αυτό τον μ Βλαντίμιρ ήνα να κάνουν την αλλαγή ώστε να «αντικατοπτρίσουν» τη θέση των ΗΠΑ, που υπέγραψαν, αλλά ουδέποτε επικύρωσαν τη CTBT (Συνθήκη για την Πλήρη Απαγόρευση των Πυρηνικών Δοκιμών).

H ρωσική κρατική τηλεόραση έδειξε τον Πούτιν να διευθύνει μέσω βιντεοσύνδεσης με υψηλόβαθμους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων την άσκηση.

Πάντως, η Ρωσία λέει πως δεν θα επαναλάβει τις πυρηνικές δοκιμές, εκτός εάν το κάνει η Ουάσιγκτον, όμως ειδικοί στον έλεγχο των εξοπλισμών ανησυχούν ότι μπορεί να κινείται προς μια δοκιμή που η Δύση θα αντιλαμβανόταν ως απειλητική κλιμάκωση στο πλαίσιο του πολέμου στην Ουκρανία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ