Προκλητική δήλωση από Τούρκο απόστρατο: Στα νησιά του Αιγαίου δεν κατοικούσαν ποτέ Έλληνες και οι Λίβυοι είναι Τούρκοι

Προκλητική δήλωση από Τούρκο απόστρατο: Στα νησιά του Αιγαίου δεν κατοικούσαν ποτέ Έλληνες και οι Λίβυοι είναι Τούρκοι

Σε προκλητικές και ανιστόρητες δηλώσεις για τα νησιά του Αιγαίου και τη Λιβύη προχώρησε ο Τούρκος απόστρατος Οζγκιούρ Τορ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας Haber Global.

«Μετανάστες στα νησιά»

Μιλώντας αρχικά για το μεταναστευτικό, ανέφερε ότι μαζί με «το πρόβλημα της τρομοκρατίας πρέπει να καταστεί πρόβλημα όχι μόνο της Τουρκίας, αλλά και της Ευρώπης».

Και αναρωτήθηκε: «Πώς το διασφαλίζουμε αυτό»; Για ν’ απαντήσει ο ίδιος: «Με τα λόγια δεν γίνεται. Εκτός από τους Σύρους στέλνεις τους άλλους μετανάστες στα νησιά και τότε όλοι θα πούνε πως “Αααα η ασφάλεια της Ευρώπης αρχίζει από την Τουρκία”, θα το καταλάβουν δηλαδή».

Κατέληξε, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι «ο δρόμος της εξήγησης μερικές φορές δεν γίνεται με λόγια, αλλά χρειάζονται τέτοιες πράξεις».

Το λέει «ακόμη και ο Ηρόδοτος»

«Η Ελλάδα τον τελευταίο αιώνα κυριάρχησε στο Αιγαίο όσο ποτέ στην ιστορία της. Δείτε το, λέω και πάλι, η Ελλάδα τα πήρε αυτά μετά από τους βαλκανικούς πολέμους», επισήμανε ο Οζγκιούρ Τορ.

«Στην ιστορία της Ελλάδας, ακόμη και στην πλέον παλιά της ιστορία, στους μυθολογικός χρόνους, ακόμη και τότε αν κοιτάξετε στα νησιά του Αιγαίου δεν ζούσαν Έλληνες», πρόσθεσε.

Μάλιστα, επικαλέστηκε «επιστημονικές αποδείξεις», τις οποίες ωστόσο θα καταθέσει «αργότερα, όταν θα υπάρχει περισσότερος χρόνος θα εξηγήσω ποιοι ζούσαν σ’ εκείνα τα νησιά και θα αποδείξω με επιστημονικές αποδείξεις πώς ήταν συγγενείς μας».

«Ακόμη και ο Ηρόδοτος αυτό λέει, υποστηρίζει δηλαδή πως οι Λίβυοι είναι τουρκικός λαός και πως είναι τουρανικός λαός».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS