Πρόκληση με βίντεο κλιπ στα Βαρώσια - Hurriyet: Η Νίνι εξόργισε τους Ελληνοκύπριους [Βίντεο]

Πρόκληση με βίντεο κλιπ στα Βαρώσια - Hurriyet: Η Νίνι εξόργισε τους Ελληνοκύπριους [Βίντεο]

Το προκλητικό βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube στις 15 Νοεμβρίου, ανήμερα της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Νέα πρόκληση από τους Τουρκοκύπριους στην κλειστή πόλη των Βαρωσίων, όπου γυρίστηκε βίντεο κλιπ, προκαλώντας την οργή του Ελληνοκυπρίων.

Η Τουρκάλα τραγουδίστρια Nihayet μαζί με τους χορευτές της, γύρισαν το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Bulaman», εντός της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου και μέσω αυτού προσπαθούν να προωθήσουν την πόλη ως τουριστικό προορισμό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube στις 15 Νοεμβρίου, ανήμερα της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Μανώλη Κωστίδη, η είδηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τα τουρκικά ΜΜΕ. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η Hurriyet, η οποία τη στιγμή που η τουρκική οικονομία καταρρέει επιλέγει στο πρωτοσέλιδό της να φιλοξενήσει την είδηση για βίντεο κλιπ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ