Πούτιν: Η ανάπτυξη τριών εμβολίων κατά της Covid φανερώνει την προοπτική της Ρωσίας

Πούτιν: Η ανάπτυξη τριών εμβολίων κατά της Covid φανερώνει την προοπτική της Ρωσίας

Το ετήσιο μήνυμά του στο εθνικό κοινοβούλιο της Ρωσίας απευθύνει ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Αυτή είναι η 17η φορά που το κάνει, στη διάρκεια της προεδρίας του.Λόγω της πανδημίας, μόνο 435 δημοσιογράφοι είναι διαπιστευμένοι να παρευρεθούν στην εκδήλωση φέτος, από τους 885 το 2020.

Το μήνυμα του Πούτιν πρόκειται να σκιαγραφήσει τις εθνικές προτεραιότητες για το επόμενο έτος, θέτοντας στόχους για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την αύξηση του βιοτικού επιπέδου, καθώς η χώρα προσπαθεί να εξέλθει από την πανδημική κρίση. Ο Ρώσος πρόεδρος υποχρεούται από το νόμο να υποβάλλει κάθε χρόνο έκθεση σχετικά με την κατάσταση των εθνικών υποθέσεων στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση.

Στην αρχή της ομιλίας του, ο Πούτιν εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την έξοδο της χώρας από την υγειονομική κριση. «Ήμουν πάντα σίγουρος πως θα το ξεπεράσουμε» είπε.

Και πρόσθεσε: «Η ανάπτυξη τριών εμβολίων κατά της Covid από τη Ρωσία φανερώνει την αναπτυσσόμενη επιστημονική προοπτική της χώρας μας». Ακόμα, παρότρυνε τους Ρώσους να συνεχίσουν να εμβολιάζονται.

Ο Πούτιν ανέφερε πως το υγειονομικό σύστημα θα βασίζεται σε τεχνολογίες νέας γενιάς. «Δεν πρέπει να χάσουμε τις ευκαιρίες που μας έχει φανερώσει η πανδημία. Το παγκόσμιο ιατρικό σύστημα βρίσκεται μπροστά σε μια νέα επανάσταση».

«Η στρατηγική μας είναι να επιτύχουμε και πάλι μια βιώσιμη αύξηση του πληθυσμού και να διασφαλίσουμε ότι το μέσο προσδόκιμο ζωής στη Ρωσία θα ανέλθει στα 78 έτη έως το 2030», ανέφερε στην ομιλία του ο Ρώσος πρόεδρος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS