Ποιος κληρονομεί την περιουσία του πρίγκιπα Φιλίππου;

Ποιος κληρονομεί την περιουσία του πρίγκιπα Φιλίππου;

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος «έφυγε» από τη ζωή διακριτικά και ήσυχα σε ηλικία 99 ετών. Άφησε πίσω του μια μεγάλη οικογένεια με τέσσερα παιδιά οκτώ εγγόνια και οκτώ δισέγγονα αλλά και με μια τεράστια περιουσία.

Ποια ήταν η περιουσία του Δούκα του Εδιμβούργου – Ποιος ο μισθός του

Η κηδεία του τόσο λόγω covid-19 όσο και λόγω της επιθυμίας του ίδιου για κάτι ήσυχο και δίχως ακρότητες αναμένεται να γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στο ιστορικό παρεκκλήσι του κάστρου Γουίνδσορ. Την ίδια ώρα όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται για το ποιος θα τον κληρονομήσει.

Ποιος ήταν ο μισθός του
Ως σύζυγος της βασίλισσας, είχε εισόδημα από το Sovereign Grant, περίπου 500.000 δολάρια ετησίως. Δεν έχει γίνει γνωστό αν συνέχισε να εισπράττει αυτό τον μισθό μετά το 2017 που παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα αλλά συνέχισε να έχει πρόσβαση σε εισοδήματα από προσωπική περιουσία, γη και ακίνητα. Μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ μοιράζονταν μετοχές και γη που απέκτησε εκείνη από τη δική της οικογένεια, όπως είναι το κάστρο Balmoral και η κατοικία του Sandringham.

Ποιος θα τον κληρονομήσει
Καθώς τα περισσότερα ακίνητα του πρίγκιπα Φίλιππού είναι κοινής ιδιοκτησίας με τη βασίλισσα Ελισάβετ, πιστεύεται ότι θα συνεχίσει να τα διατηρεί εκείνη. Επίσης, θα μπορούσαν να μοιραστούν στα τέσσερα παιδιά του.

Ποια είναι η περιουσία του πρίγκιπα Φίλιππου
Μέχρι τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή, το ποσό του συνόλου της περιουσίας του πρίγκιπα Φίλιππου άγγιζε τα 30 εκατομμύρια δολάρια ή 24 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS