Μεξικό: Αξονική τομογραφία στους «εξωγήινους» που παρουσίασαν στο Κογκρέσο -Τι λέει συνεργάτης του «ουφολόγου»

Μεξικό: Αξονική τομογραφία στους «εξωγήινους» που παρουσίασαν στο Κογκρέσο -Τι λέει συνεργάτης του «ουφολόγου»

Σε εργαστηριακές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι «εξωγήινοι» που παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο του Μεξικό την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα δύο σώματα που έδειξε ο «ουφολόγος» Jaime Maussan στο Κογκρέσο, τα οποία παρουσιάστηκαν ως «μη ανθρώπινα», τώρα μπήκαν σε μηχανήματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ακτινογραφίες και αξονική τομογραφία στους «εξωγήινους» του Μεξικό

Ο Jose de Jesus Zalce Benitez, που παρουσιάστηκε ως στρατιωτικός ιατρός και είναι συνεργάτης του Maussan, πραγματοποίησε τις εξετάσεις και είπε ότι η αξονική τομογραφία και οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι τα σώματα δεν έχουν αλλοιωθεί και ότι «ανήκουν σε έναν ενιαίο σκελετό που δεν έχει ενωθεί με άλλα κομμάτια».

Πάντως, μια προηγούμενη υποτιθέμενη «ανακάλυψη» του Maussan και του Benitez καταρρίφθηκε και αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για δύο ανθρώπινες μούμιες που χειραγωγήθηκαν ώστε να φαίνονται εξωγήινες.

Ο επιστήμονας της Nasa David Spergel σχολίασε την παρουσίαση την περασμένη εβδομάδα, διερωτώμενος γιατί δεν έγιναν δημόσια τα δείγματα για τους «εξωγήινους».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ