Φονική επίθεση στο Λονδίνο: Σχεδόν «αποκεφάλισε» το 14χρονο αγόρι ο δράστης με το σπαθί -Σοκ στο δικαστήριο

Φονική επίθεση στο Λονδίνο: Σχεδόν «αποκεφάλισε» το 14χρονο αγόρι ο δράστης με το σπαθί -Σοκ στο δικαστήριο

O δολοφόνος με σπαθί «ουσιαστικά αποκεφάλισε» τον 14xρονο μαθητή στο φονικό του Λονδίνου στις 30 Απριλίου, όπως ειπώθηκε σήμερα στο δικαστήριο.

Ο Marcus Aurelio Arduini Monzo κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 14χρονο λίγα λεπτά αφότου το αγόρι έφυγε από το σπίτι του για το σχολείο την Τρίτη 30 Απριλίου.

Φέρεται ότι ο 36χρονος με ισπανική και βραζιλιάνικη υπηκοότητα επιτέθηκε επίσης σε άλλα τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένης μιας ηρωικής αστυνομικού που παραλίγο να χάσει το χέρι της, στην προσπάθειά της να αφοπλίσει τον δράστη.

Ο Monzo, κάτοικος του ανατολικού Λονδίνου, εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο, περιτριγυρισμένος από τέσσερις αξιωματικούς της αποβάθρας.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία δύο απόπειρες δολοφονίας, δύο κατηγορίες για βαριά σωματική βλάβη, διαρρήξεις κατά συναυτουργία και κατοχή αιχμηρού αντικειμένου.

Ο δικαστής, τον προφυλάκισε ενόψει της ακρόασης για την απολογία του και την προετοιμασία της δίκης στις 23 Ιουλίου. Η δικάσιμος των τριών εβδομάδων ορίστηκε για τις 3 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, σημειώνει η Daily Mail στο ρεπορτάζ της.

Σοκ στο δικαστήριο στο άκουσμα του φρικτού εγκλήματος στο Λονδίνο

Η φρίκη εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Τρίτης 30 Απριλίου, όταν ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε ένα σπίτι κοντά στο σταθμό του μετρό Hainault.

Ο ύποπτος εθεάθη να κραδαίνει ένα σπαθί και να χτυπάει αθώους περαστικούς πριν η αστυνομία σπεύσει στη σκηνή. Περίπου 22 λεπτά αργότερα ο 36χρονος ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και μεταφέρθηκε υπό αστυνομική φρούρηση στο νοσοκομείο.

Ο 134χρονος μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσε να επιβιώσει από τα φρικτά τραύματά του και πέθανε λίγο αργότερα.

Δύο αστυνομικοί υπέστησαν σημαντικά τραύματα, ενώ δύο μέλη του κοινού νοσηλεύτηκαν επίσης στο νοσοκομείο.

Ο εισαγγελέας δήλωσε: "Η υπόθεση αυτή αφορούσε μια περίοδο περίπου 20 λεπτών σχετικά νωρίς το πρωί της 30ής Απριλίου.

«Κανείς από αυτούς που δέχθηκαν την επίθεση από τον κατηγορούμενο δεν γνώριζε τον κατηγορούμενο εκ των προτέρων».

«Στην πραγματικότητα υπάρχουν πέντε ξεχωριστά περιστατικά, το πρώτο είναι μια απόπειρα δολοφονίας που περιλαμβάνει τη χρήση του φορτηγού του κατηγορουμένου για να χτυπήσει το θύμα, το οποίο οδηγείται σκόπιμα».

«Ο κατηγορούμενος βγήκε από το βαν με ένα σπαθί, το θύμα είπε «δεν σε ξέρω» και ο κατηγορούμενος είπε «δεν με νοιάζει θα σε σκοτώσω» και επιτέθηκε με σπαθί.

Ουσιαστικά αποκεφάλισε το αγόρι

Το θύμα κατάφερε να ξεφύγει και λίγο αργότερα το άλλο θύμα, ο 14χρονος μαθητής περπατούσε προς το σχολείο όταν ο κατηγορούμενος του επιτέθηκε από πίσω με το σπαθί ουσιαστικά αποκεφαλίζοντας το αγόρι.

«Η αστυνομία εμφανίστηκε και προσπάθησε να σταματήσει τον κατηγορούμενο, ο οποίος στη συνέχεια επιτίθεται σε μία κάτοικο με σπαθί προκαλώντας της και πάλι πολύ σημαντικούς τραυματισμούς».

«Ο κατηγορούμενος στη συνέχεια διασχίζει διάφορους κήπους πριν εισέλθει σε ακίνητο, Μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα όπου βρίσκονταν ο ένοικος, η σύζυγός του και ένα τετράχρονο μωρό».

«Ο άνδρας που βρίσκεται σε αυτό το υπνοδωμάτιο δέχεται επίθεση και στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τη σύντροφό του υπέστη σημαντικούς τραυματισμούς».

«Στη συνέχεια φεύγει από το εν λόγω ακίνητο, κι άλλοι αστυνομικοί που ήταν παρόντες προσπάθησαν να στριμώξουν τον κατηγορούμενο».

«Και κατά τη διάρκεια της σύλληψης η επιθεωρητής μαχαιρώνεται με το σπαθί».

«Στη συνέχεια τον χτύπησαν με ηλεκτροσόκ και τον συνέλαβαν».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ