Κορωνοϊός: Τέλος στα τεστ PCR σε περιοχές της Σουηδίας

Κορωνοϊός: Τέλος στα τεστ PCR σε περιοχές της Σουηδίας

Σταματούν τα PCR τεστ σε διάφορες περιοχές στη Σουηδία, λόγω της πολύ έντονης πίεσης στα εργαστήρια που προκαλεί η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού αλλά και εξαιτίας των ελλείψεων σε test kits.

Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων, διάφορες περιοχές στη Σουηδία έχουν σταματήσει εντελώς τα PCR test ή έχουν περιορίσει σημαντικά το ποιος μπορεί να τα κάνει.

Στις περιοχές Νταλάρνα και Βέστερμποτεν, μόνο οι υγειονομικοί εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν PCR λόγω μεγάλου φόρτου στα εργαστήρια και έλλειψης test kits αντίστοιχα.

Οι αξιωματούχοι λένε πως όποιος πιστεύει πως είναι θετικός και εμφανίζει συμπτώματα αλλά δεν μπορεί να κάνει το τεστ για να το επιβεβαιώσει, θα πρέπει να θεωρεί πως είναι θετικός και να ακολουθήσει τις αντίστοιχες οδηγίες και να λάβει τα σχετικά μέτρα τουλάχιστον για 7 ημέρες.

Πάντως την τελευταία εβδομάδα του 2021, διεξήχθησαν πάνω από 337.000 PCR test στη Σουηδία, εκ των οποίων περισσότερα από 14.000 έγιναν στην περιοχή Dalarna.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ