Ιταλία: Πυροβολισμοί μεταξύ νεοφασιστών και οπαδών της Ίντερ στο Μιλάνο -Νεκρός ο κληρονόμος της μαφίας Αντόνιο Μπελόκο
Φωτογραφία: X/Twitter

Ιταλία: Πυροβολισμοί μεταξύ νεοφασιστών και οπαδών της Ίντερ στο Μιλάνο -Νεκρός ο κληρονόμος της μαφίας Αντόνιο Μπελόκο

Σε κατάσταση συναγερμού είναι η αστυνομία στο Μιλάνο μετά τις σφοδρές συμπλοκές μεταξύ οπαδών της Ιντερ και ομάδας νεοφασιστών, από τις οποίες σκοτώθηκε ο 36χρονος κληρονόμος της μαφίας.

Ο Αντόνιο Μπελόκο, κληρονόμος της φατριάς Ροζάρνο, της μαφίας στη Καλάβρια, είναι το θύμα, ενώ από την άλλη πλευρά, τραυματίας είναι ο 49χρονος αρχηγός των οπαδών της Ίντερ, Αντρέα Μπερέτα, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που σκότωσε με μαχαίρι τον Μπελόκο.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ακούστηκαν και πυροβολισμοί έξω από αίθουσα πυγμαχίας, στο στέκι και των δύο πλευρών, οι οποίες, για άγνωστο λόγο, συνεπλάκησαν.

Η αστυνομία έκανε γνωστό πως το αιματηρό επεισόδιο δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, αλλά με διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών και αναζητούν τα αίτια αυτής.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο ιταλικός Τύπος κάνει λόγο για σοβαρό κίνδυνο έκρηξης βίας.

Πώς έγιναν οι συγκρούσεις στο Μιλάνο

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, ο Μπελόκο φέρεται να ξεκίνησε την επίθεση πυροβολώντας τον Μπερέτα, ο οποίος, αφού τραυματίστηκε, του επιτέθηκε με δύο μαχαιριές στον λαιμό σήμερα το μεσημέρι.

Μερίδα του Τύπου αναφέρει πως οι δυο τους συναντήθηκαν για να συζητήσουν στο πάρκινγκ έξω από το γυμναστήριο της πυγμαχίας και ο Μπελόκο του επιτέθηκε ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τους Καραμπινιέρι.

O Μπερέτα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Σαν Ραφαέλε, με τον δικηγόρο του να αναφέρει σε δηλώσεις του πως ήταν σε νόμιμη άμυνα.

Ο Μπελέκο είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για οργανωμένο έγκλημα και ήταν ανιψιός του ιστορικού αφεντικού της φατρίας Ροζάρνο. Ο πατέρας του, Τζούλιο, κρατούνταν στις φυλακές και πέθανε τον Ιανουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο βράδυ, οι δύο εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο σε 5Χ5 και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί.

Beretta Bellocco

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ