Σοκ στην Ιταλία: 16χρονη έπαθε ηλεκτροπληξία στην μπανιέρα λόγω του κινητού της

Σοκ στην Ιταλία: 16χρονη έπαθε ηλεκτροπληξία στην μπανιέρα λόγω του κινητού της

Ενα 16χρονο κορίτσι από την Ιταλία, πέθανε από ηλεκτροπληξία, καθώς της έπεσε το κινητό στην μπανιέρα.

Ειδικότερα, όπως μεταφέρει η «Daily Mail», η 16χρονη Maria Antonietta Cutillo που βρισκόταν στο σπίτι της, μιλούσε στο τηλέφωνο όταν της έπεσε το κινητό στο νερό -την ώρα που έκανε μπάνιο- το οποίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην πρίζα και φόρτιζε. Οι γονείς της δεν ήταν παρόντες στο σπίτι όταν η έφηβη υπέστη ηλεκτροπληξία.

Στο διάστημα αυτό, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν ήδη κληθεί από την φίλη της 16χρονης, η οποία ανησύχησε όταν η κλήση διακόπηκε απότομα. Όταν έφτασαν οι διασώστες, ανακάλυψαν ότι είχε πεθάνει μετά από βραχυκύκλωμα της συσκευής. Η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Moscati στο Αβελίνο, για αυτοψία.

Ιταλία: Θλίψη για τον θάνατο της 16χρονης -Ηθελε να γίνει σεφ

Η είδηση προκάλεσε θλίψη στη μικρή πόλη Irpinia, όπου η οικογένεια του θύματος είναι γνωστή. O πατέρας της 16χρονης διατηρεί εμπορική επιχείρηση.

Οι συμμαθητές της στο σχολείο «Manlio Rossi Doria» στο Αβελίνο είναι συγκλονισμένοι. Αφησαν λουλούδια πάνω στο θρανίο της σύμφωνα με την «Corriere Della Sera». Στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν σιωπηλά μπροστά από τη σχολή.

«Ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι, μελετηρό και γεμάτο ανθρωπιά», λέει στο πρακτορείο Ansa η καθηγήτρια μαθηματικών της 16χρονης, η οποία συγκρατώντας τα δάκρυά της θυμάται το όνειρο της Antonietta: «Η φιλοδοξία της ήταν να γίνει καλή σεφ και είχε ήδη αποφασίσει να επιλέξει τη διεύθυνση τροφίμων και κρασιού τα επόμενα τρία χρόνια. Η ίδια αστειευόταν ότι φιλοδοξούσε να γίνει σεφ με αστέρια. Σε αυτή τη στιγμή του ανείπωτου πόνου και της απόλυτης απόγνωσης, στεκόμαστε πλάι στην οικογένεια».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ