Νέα ιστορικά υψηλά για το Bitcoin – Άγγιξε τα 24.000 δολάρια!

Νέα ιστορικά υψηλά για το Bitcoin – Άγγιξε τα 24.000 δολάρια!

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η τιμή του δημοφιλέστερου κρυπτονομίσματος στον κόσμο καθώς οι ροές κεφαλαίων στο Bitcoin συνεχίζονται ακατάπαυστα. Νωρίτερα το κρυπτονόμισμα έφτασε να διαπραγματεύεται λίγο χαμηλότερα από τις 24.000 δολάρια, με υψηλό ημέρας τα 23.770 δολάρια που αποτελούν νέο ιστορικό υψηλό όλων των εποχών. Η άνοδός του ξεπερνά το 13% αυτή την ώρα.

Παρά τα ρίσκα που παρουσιάζει το κρυπτονόμισμα, η φετινή επίδοσή του που ξεπερνά το 220% έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα της επενδυτικής κοινότητας, πολύ δε περισσότερο από την στιγμή που εταιρείες και funds έχουν αρχίσει να επενδύουν μέρος των κεφαλαίων τους σε αυτό ενώ μεγάλοι επενδυτικοί οίκοι το έχουν εντάξει στις αναλύσεις τους προβλέποντας κίνηση σε υψηλότερα επίπεδα τιμών.

Με άνοδο που ξεπερνάει κάθε φαντασία, τις τελευταίες 48 ώρες δημιουργεί «σύγχυση» στους επενδυτές που ανέμεναν πολύ νωρίτερα διορθωτική πορεία. Νωρίτερα σημείωσε πτώση που ξεπέρασε τα 1500 δολάρια, και έφτασε στο χαμηλό ημέρας στα 22.185 δολάρια.

Ωστόσο η πίεση των αγοραστών συνεχίστηκε, οδηγώντας το ξανά στα 23.126 δολάρια την ώρα της δημοσίευσης – σημειώνοντας ημερήσια άνοδο 13%.

Η άνοδος έπειτα από την ισχυρή διόρθωση, δείχνει ένα πραγματικό ράλι των αγορών. Όλα τα δεδομένα που έχουμε στην διάθεση μας (κινήσεις των συναλλαγών στο blockchain, αναλήψεις από ανταλλακτήρια, αλλά και οι αγορές futures) δείχνουν πως η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι οι αγορές Bitcoin options ξεπέρασαν για πρώτη φορά το 1 δισ. ημερήσιο όγκο συναλλαγών, την στιγμή που το Bitcoin ξεπέρασε τα 23.000 δολάρια– καταδεικνύοντας πως έχουν πολύ σημαντική συμμετοχή στην διαμόρφωση της αξίας του ψηφιακού νομίσματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ