Τρομακτικά πλάνα από το Ισραήλ: Η στιγμή που τρομοκράτες κυνηγούν πολίτες -Λίγες ώρες πριν την ιρανική επίθεση

Τρομακτικά πλάνα από το Ισραήλ: Η στιγμή που τρομοκράτες κυνηγούν πολίτες -Λίγες ώρες πριν την ιρανική επίθεση

Ανατριχιαστικά πλάνα δείχνουν δύο τρομοκράτες να καταδιώκουν θύματα σε σιδηροδρομικό σταθμό του Τελ Αβίβ πριν πυροβολήσουn θανάσιμα έξι ανθρώπους νεκρούς, λίγα λεπτά πριν ιρανικοί πύραυλοι πέσουν βροχή στο Ισραήλ.

Τουλάχιστον εννέα άλλοι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς το βράδυ της Τρίτης, μόλις μία ημέρα πριν από την εβραϊκή Πρωτοχρονιά.

Η Magen David Adom -η εθνική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης του Ισραήλ- ανακοίνωσε ότι το «τρομοκρατικό» περιστατικό στη Γιάφα είχε πολλά θύματα.

Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του κόσμου δείχνουν έναν ένοπλο και έναν άλλο ύποπτο ντυμένο στα μαύρα να περιφέρονται κατά μήκος ενός σταθμού του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου πριν ανοίξουν πυρ.

Πλάνα από την τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ

 

Μια ομοβροντία πυροβολισμών εξαπολύθηκε πριν ακουστούν αγωνιώδεις κραυγές και ακουστούν κι άλλοι πυροβολισμοί. Οι ύποπτοι στη συνέχεια γύρισαν και άρχισαν να προχωρούν κατά μήκος της άλλης πλευράς της πλατφόρμας, όπου αργότερα είδαμε πτώματα να συσσωρεύονται σε ένα ξεχωριστό κλιπ. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, οι δύο ένοπλοι άνδρες «εξουδετερώθηκαν» από τις δυνάμεις ασφαλείας .

«Γνωρίζουμε την προέλευσή τους και διεξάγουμε περαιτέρω ελέγχους με τη Shin Bet (σ.σ. υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας), δήλωσε ο περιφερειακός διοικητής του Τελ Αβίβ σχετικά με τους υπόπτους. «Δεν είναι Ισραηλινοί πολίτες».

Η υπηρεσία ασθενοφόρων MDA του Ισραήλ δήλωσε ότι έλαβε μια αναφορά στις 7.01 μ.μ. για ανθρώπους που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στην οδό Yerushalayim κοντά στο σταθμό Erlich. Οι δυνάμεις ασφαλείας ανταποκρίθηκαν και έφτασαν για να βρουν τους πυροβολισμούς σε εξέλιξη μαζί με τις κραυγές «Allah Akbar», αναφέρει η Jerusalem Post.

Ο ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα στο ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπου. Ο ένας ήταν οπλισμένος με τουφέκι επίθεσης, ενώ ένας άλλος άρχισε να μαχαιρώνει με ένα μεγάλο μαχαίρι. Ένας φύλακας ασφαλείας του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, δύο αστυνομικοί της δημοτικής μονάδας Sela και αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον των τρομοκρατών.

Λίγες ώρες πριν την πυραυλική επίθεση του Ιράν

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο ιρανικοί πύραυλοι φώτισαν τον ουρανό και πλήξουν κτίρια σε όλη την πόλη, αφότου ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε ότι επίθεση ήταν «επικείμενη».

Το Ιράν δήλωσε ότι η πυραυλική επίθεση ήταν αντίποινα για τη δολοφονία του επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα την περασμένη εβδομάδα, τον θάνατο του επικεφαλής της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε και του Αμπάς Νιλφροσάν του Σώματος Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης.

Η MDA δήλωσε ότι ερευνά τα σημεία των πυραυλικών επιθέσεων σε ολόκληρη τη χώρα.

«Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς από τα πυρά προς το Ισραήλ, εκτός από μικροτραυματισμούς από θραύσματα ή πτώσεις κατά τη διαδρομή προς ασφαλείς περιοχές», ανέφερε η υπηρεσία.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ