Βρέθηκε το τέρας του Λοχ Νες; – Η περίεργη ένδειξη σε σόναρ πλοίου

Βρέθηκε το τέρας του Λοχ Νες; – Η περίεργη ένδειξη σε σόναρ πλοίου

Και τώρα η αναζήτηση του τέρατος του Λοχ Νες έχει μία νέα εξέλιξη. Ο Shaun Sloggie, ένας έμπειρος καπετάνιος διέσχιζε την λίμνη όταν εντόπισε ένα μυστηριώδες σχήμα στο σόναρ.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι είδους αντικείμενο εμφανίστηκε στο σόναρ ο 30χρονος καπετάνιος παραδέχθηκε ότι «δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο». «Η παραδοξότητα του ήταν ανατριχιαστική. Είναι το είδος του πράγματος που σε αφήνει άφωνο», είπε ο 30χρονος.

Ο Slogg και ο ναυτικός Liam McKenzie, έκαναν τις συνηθισμένες τους βόλτες με το Cruise Loch Ness όταν έπεσαν πάνω στο παράξενο σχήμα. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2024, ενώ ετοιμάζονταν για την άφιξη ενός άλλου σκάφους, το σόναρ του πλοίου άρχισε να βγάζεις λάμψεις.

Το σόναρ έδειξε ότι ένα μεγάλο αντικείμενο βρισκόταν σε βάθος περίπου 98 μέτρων κάτω από το νερό. Ο 30χρονος το περιέγραψε ως το μεγαλύτερο πράγμα που έχει δει ποτέ. Με το μακρόστενο σχήμα του και τα διακριτά χαρακτηριστικά του που παραπέμπουν σε θύλακες αέρα, η ομάδα δεν μπορούσε παρά να αναρωτηθεί αν η ένδειξη του σόναρ συνδεόταν με το διαβόητο τέρας του Λοχ Νες.

«Έχουμε δει όλων των ειδών τα ψάρια που δεν θα έπρεπε να είναι εδώ, αλλά αυτό; Αυτό ήταν διαφορετικό», είπε ο Sloggie. Παρόλο που προσπάθησε να ψάξει περισσότερα στοιχεία το αντικείμενο είχε εξαφανιστεί από το σόναρ.

Ο Sloggie παραδέχτηκε: «Δεν είμαστε ειδικοί στα σόναρ, αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο». Η είδηση έρχεται λίγο μετά την αποκάλυψη φωτογραφιών μιας γυναίκας φωτογράφου που υποθέτει ότι έχει απαθανατίσει είναι το μυθικό τέρας του Λοχ Νες, αφού τις κράτησε μυστικές για πέντε χρόνια.

Η Chie Kelly πριν από 5 χρόνια αλλά δεν τις δημοσιοποιήσε υπό τον φόβο ότι θα την κοροϊδέψουν. Οι πρώτες 15 εικόνες αποκαλύφθηκαν πέρυσι και τώρα το podcast The Cryptid Factor έδωσε στη δημοσιότητα και ανέλυσε και τα 71 καρέ. Ήλπιζε ότι οι φωτογραφίες που τράβηξε η κ. Kelly, η οποία εργάζεται ως μεταφράστρια, θα προκαλούσαν συζήτηση στους ερευνητές σε όλο τον κόσμο.

Οι εικόνες έχουν τεθεί σε ένα βίντεο και φαίνεται να δείχνουν κάτι που κινείται κατά μήκος της λίμνης στα Χάιλαντς. Παρά το γεγονός ότι πολλές εικόνες του τέρατος -συμπεριλαμβανομένης μιας διάσημης φωτογραφίας που τραβήχτηκε το 1934 από τον συνταγματάρχη Ρόμπερτ Κένεθ Γουίλσον- αποδείχθηκαν ψεύτικες αυτό σταματάει τους τουρίστες που συρρέουν κάθε χρόνο στην περιοχή με την ελπίδα να δουν το μυθικό τέρας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ