ΗΠΑ: Ο πρεσβευτής της Ρωσίας κατηγορεί τη Δύση ότι ωθεί σε πυρηνικό Αρμαγεδδώνα

ΗΠΑ: Ο πρεσβευτής της Ρωσίας κατηγορεί τη Δύση ότι ωθεί σε πυρηνικό Αρμαγεδδώνα

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ανατόλι Αντόνοφ, κατηγόρησε τη Δύση ότι φέρνει την ανθρωπότητα όλο και πιο κοντά σε έναν πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.

Επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι, στην πράξη, οι αρνητικές συνέπειες της χρήσης πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου έχουν επανειλημμένα επιβεβαιωθεί από δυτικούς δημοσιογράφους.

«Οι δυτικές χώρες, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, αποφάσισαν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μια επικίνδυνη γραμμή, πέρα ​​από την οποία διαφαίνεται ο πυρηνικός Αρμαγεδδώνας» δήλωσε την Τετάρτη 22/3, σχολιάζοντας τις δηλώσεις αξιωματούχων της αμερικανικής κυβέρνησης, σύμφωνα με τις οποίες πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου είναι ένα είδος όπλου που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες και δεν αποτελεί σημαντικό κίνδυνο.

«Είναι αρκετά δύσκολο να σχολιάσουμε τέτοιου είδους παρεκτροπές. Αμερικανοί αξιωματούχοι, με τις ανεύθυνες δηλώσεις τους, έχουν φτάσει σε νέο χαμηλό. Εξασφαλίζεται συνεχής ροή φονικών όπλων στην Ουκρανία, με τη βοήθεια των οποίων σκοτώνονται άμαχοι, καταστρέφονται κατοικημένες περιοχές, σχολεία, νοσοκομεία, νηπιαγωγεία», τόνισε ο Αντόνοφ, δηλώσεις του οποίου επικαλείται η Υπηρεσία Τύπου της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον.

«Αν δεν θέλετε να μας ακούσετε, τότε δείτε τις εκθέσεις των Ευρωπαίων συναδέλφων σας», τόνισε o Αντόνοφ υπενθυμίζοντας ότι «όταν χρησιμοποιείται αυτό το είδος πυρομαχικών, η ραδιενεργή σκόνη κατακάθεται παντού στο έδαφος».

«Αυτό είναι εξαιρετικά τοξικό και δεν μπορεί να απολυμανθεί. Τέτοιες ουσίες προκαλούν εστίες ογκολογικών ασθενειών. Οι Αμερικανοί το γνωρίζουν πολύ καλά, γιατί έχουν ήδη χρησιμοποιήσει αυτά τα όπλα στο Ιράκ και τη Γιουγκοσλαβία. Τα θύματα υπέφεραν από θανατηφόρες ασθένειες και τα παιδιά γεννήθηκαν με δυσπλασίες», τόνισε ο πρέσβης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ