ΚΟΣΜΟΣ

Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς εμβολιάστηκε και τρολάρει τους αρνητές με το ...τσιπάκι του πατέρα της [εικόνες]

Με ανάρτησή της στο Instagram, η 24χρονη Τζένιφερ Γκέιτς, δευτεροετής φοιτήτρια Ιατρικής στη σχολή Icahn School of Medicine του Mount Sinai, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη δυνατότητα που της δόθηκε να κάνει το εμβόλιο, ευχαριστώντας θερμά τους επιστήμονες και το ιατρικό προσωπικό που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά του κορωνοϊού.

Η Τζένιφερ Γκέιτς, ωστόσο, δεν παρέλειψε να «τρολάρει» τους αρνητές του εμβολίου και όσους πιστεύουν τρελές θεωρίες γύρω από το εμβόλιο, όπως π.χ. ότι περιέχει κάποιου είδους «τσιπάκι» που έχει φτιάξει ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft για να παρακολουθεί τις κινήσεις τους. Έτσι, ενημέρωσε τους followers της, ειρωνικά, ότι, προς μεγάλη της λύπη, αυτό δεν συνέβη στην περίπτωσή της. «Αν μόνο το mRNA μπορούσε να το κάνει αυτό!» καταλήγει περιπαικτικά.

«Έχει περάσει περισσότερος από ένας χρόνος από τότε που εμφανίστηκε ο SarsCOV2 και πλέον έχουμε περισσότερες λύσεις, συμπεριλαμβανομένων εμβολίων που συμβάλλουν στην προστασία ατόμων και κοινοτήτων. Είχα το προνόμιο να λάβω την πρώτη δόση mRNA, για να διδάξω τα κύτταρά μου να δημιουργούν μια προστατευτική, ανοσοποιητική αντίδραση απέναντι στον ιό. Ως φοιτήτρια της ιατρικής και επίδοξη γιατρός, ευγνωμονώ για αυτήν την επιλογή που θα μου παρέχει προστασία και ασφάλεια στη μελλοντική μου πρακτική. Ενθαρρύνω τους πάντες να ενημερωθούν και να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν το εμβόλιο μαζί με τις οικογένειές τους, όταν τους δοθεί η επιλογή. Όσο περισσότεροι άνθρωποι εμβολιαστούν, τόσο πιο ασφαλείς θα είναι οι κοινότητές μας για όλους» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η νεαρή Τζένιφερ.

Η 24χρονη γράφει πως θα εξακολουθήσει να φορά μάσκα (ή ακόμα και δύο) παρότι εμβολιάστηκε, και «ενημερώνει» ότι δυστυχώς «το εμβόλιο ΔΕΝ εμφύτευσε τον ιδιοφυή πατέρα» της στο μυαλό της. «Μακάρι το mRNA να είχε αυτή τη δύναμη…» συμπληρώνει με νόημα η Τζένιφερ Γκέιτς.


Πρόσφατα η Τζένιφερ Γκέιτς αρραβωνιάστηκε με τον Ναγιέρ Νασάλ, άλτη χιονιού και τζόκεϊ, με τον οποίο μοιράστηκε φωτογραφίες από την πρόταση γάμου στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS