Εμανουέλ Μακρόν: Συνάντηση με οπαδούς του τριφυλλιού σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο - «Μπράβο Παναθηναϊκέ» [Βίντεο]

Εμανουέλ Μακρόν: Συνάντηση με οπαδούς του τριφυλλιού σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο - «Μπράβο Παναθηναϊκέ» [Βίντεο]

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό έδωσε το βράδυ της Κυριακής 26/05, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη συνάντησή του με οπαδούς της ομάδας σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμανουέλ Μακρόν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία, καθώς οι δύο μεγαλύτερες δυνάμεις της ΕΕ επιδιώκουν να επιδείξουν ενότητα ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

«Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πρωτάθλημα»

«Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, κύριε πρόεδρε. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πρωτάθλημα», φώναξαν στον Γάλλο πρόεδρο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με αυτόν, με τον Εμανουέλ Μακρόν να ανταποκρίνεται και να τους προσεγγίζει χαμογελαστός.

«Πάρτε τηλέφωνο τον Ματίας Λεσόρ», είπαν στη συνέχεια στον Γάλλο πρόεδρο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, με τον Εμανουέλ Μακρόν να απαντά με «μπράβο», «συγχαρητήρια».

«Είπα στους άνδρες ασφαλείας μου ότι είστε οπαδοί του Παναθηναϊκού», ανέφερε ο Γάλλος πρόεδρος, καλώντας τους φίλους του τριφυλλιού να απολαύσουν τη μεγάλη βραδιά.

@bitzian21 #macron #panathinaikos #euroleaguebasketball #euroleaguechampions #panathinacosbc ♬ original sound - Panagiotis B

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ